inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hoblicu so zásuvkami, starodávny stolársky stôl

Kategória: Starožitnosti

Predám krásnu hoblicu, starožitný stolársky stôl, ponk. Hoblica je kombinovaná so šuflikami. Má 9 výsúvacích šuplikov :) Je tradičná, starožitná, kompletne zreštaurovaná, očistená, vybrúsena do hladka. Následne napustená viacerými vrstvami oleja a vosku. Celá je vyrobená z masívneho dreva, skľučovadla a vretena má drevené, aj závitová šruba je drevená, drevený závit, je to rarita, väčšina stolov ma železné, len málo sa zachovalo s drevenými. V kombinácií s výsuvnými drevenými zásuvkami, je veľmi ojedinelá. Celý pracovný stôl je veľmi krásny, pôsobí masivným a dominantným dojmom. Skľučovadla sú funkčné. Ide o fakt nádherný kus dreva. Je vhodná do akéhokoľvek interiéru napríklad ako písací, alebo pracovný stôl, či kancelársky stolík s dobovým vzhľadom. Taktiež vhodný doplnok do reštaurácií, barov, pubov, stodôl, chát, chalúp, dreveníc, dobových interiérov, tradičných izieb. Pre detailnejší pohlaď si pozrite video na Youtube, ktoré je priložené nižšie.
1990 eur, možná dohoda na cene, možná doprava k Vám.
Predám hoblicu so zásuvkami, starodávny stolársky stôl
Podobné inzeráty
Predám hoblicu so zásuvkami, starodávny stolársky stôl
Predám krásnu hoblicu, starožitný stolársky stôl, ponk. Hoblica je kombinovaná so šuflikami. Má 9 výsúvacích šuplikov :) Je tradičná, starožitná, kompletne zreštaurovaná, očistená, vybrúsena do hladka. Následne napustená viacerými vrstvami oleja a vosku. Celá je vyrobená z masívneho dreva, skľučovadla a vretena má drevené, aj závitová šruba je drevená, drevený závit, je to rarita, väčšina stolov ma železné, len málo sa zachovalo s drevenými. V kombinácií s výsuvnými drevenými zásuvkami, je veľmi ojedinelá. Celý pracovný stôl je veľmi krásny, pôsobí masivným a dominantným dojmom. Skľučovadla sú funkčné. Ide o fakt nádherný kus dreva. Je vhodná do akéhokoľvek interiéru napríklad ako písací, alebo pracovný stôl, či kancelársky stolík s dobovým vzhľadom. Taktiež vhodný doplnok do reštaurácií, barov, pubov, stodôl, chát, dreveníc, dobových interiérov, tradičných izieb. Pre detailnejší pohlaď si pozrite video na Youtube, ktoré je priložené nižšie. Cena 1990 eur, možná dohoda na cene, možná doprava k Vám.
Predám starodávny luster
Predám starodávny luster.
Predám pekný starodávny kovový krížik.
Predám pekný, starodávny kovový krížik, výška 25 cm, nepoškodený. Cena 15,-eur+poštovné.
Predam zavazia na vahu a starodavny vrtak do dreva
Predam zavazia na vahu 10, 5, 2, 1, 1, 0.5 kg, 20 a 10 dkg a starodavny vrtak do dreva 88x30 cm. Vhodne ako dekoracia alebo pre zberatelov. Cena za vsetko 20.- Eur. Najlepsi osobny odber, pripadne priveziem na trase Senica - Trnava.
Predám starodávny mlátiaci stroj /mlátičku/
Predám starodávny mlátiaci stroj /mlátičku/. Bola vyrobená firmou Rolnícka strojírna Mladá Boleslav založená v r. 1854.
Masívny starodávny drevený sud s kovovými obrubami
Predám masívny starodávny drevený sud s kovovými obrubami. Ručná výroba. Tento nádherný historický sud je krásnym príkladom umeleckej vynaliezavosti a zručnosti našich predkov. Krásne ozdobí aj Vašu záhradu, aj interiér Vašeho domova. Poslúži napríklad ako podstavec pod veľký kochlík, ale pôsobí krásne aj iba voľne umiestnený. Je vyrobený z tvrdého dreva a spevnený je kovovými obručami. Spojovací materiál sú drevené spojky a naozaj staré skrutky. Drevá v hornej časti sú spojené zvislo. Toto je nádherný kúsok umenia z ktorého dýcha dávna história. Rozmery Výška: 40 cm, horný priemer: 38 cm, spodný priemer: 30 cm Hmotnosť: 9 kg Farba: tmavohnedá a kovová Kontakt - email, tel. č. je neplatné. Cena: 125 EUR