inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hodinky Tag Heuer Professional

Kategória: Ostatné

Predám hodinky Tag Heuer Professional, v super stave, nová batéria. Hodinky sú originál, overiteľnosť originality samozrejmosťou. V ponuke mám aj Louis Vuitton Tambour (naľavo)
Predám hodinky Tag Heuer Professional
Podobné inzeráty
Predám dámske hodinky Tag Heuer Connected
Predám dámske hodinky Tag Heuer Connected, komplet v balení. Pôvodná cena 1100€, kupované v roku 2018. Hodinky sú vo vynikajúcom stave, nosené sporadicky, mám ešte Apple watch a Montblanc smart watch. Cena pevná. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
hodinky TAG Heuer Carrera Calibre 17
Predám zberateľské hodinky TAG Heuer Carrera Calibre 17. Nenosené, v 100% stave. Samozrejme originálna krabica a papier o pravosti je samozrejmosťou. Dôvodom predaja je aktuálna potreba financií, inak by som hodinky nepredával.
hodinky Tag Heuer
Predám originál náramkové hodinky Tag Heuer je to plný automat z možnostou potápania do 300m,a má plno dalších funkcií kto ich pozná tomu ich nemusím predstavovať.Na cene sa ešte vieme dohodnúť
Dámske diamantové hodinky TAG HEUER formula 1
Predám nenosené diamantové hodinky TAG HEUER formula 1. Kupované v KE komplet krabica aj papiere.Pôvodná cena 2300€
Tag Heuer Aquagraph
Predám hodinky Tag heuer Aquagraph ,sú potrebná oprava .Cenu ponúknite.
Predam  Rám Tag Heuer TH 3745 006
Predam Rám Tag Heuer TH 3745 006 jeden krat nosene ako nove vratane krabicky. Titánové stranice perfektne kopírujú tvar Vašej tváre. Stranice sú pokryté mäkkým elastomerom.