inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hodiny invicta

Kategória: Ostatné

Predám hodiny invicta bez poškodenia 2 ciferníky pôvodná cena 1440e nová kolekcia 2022 pozlátené 18k zlatom hodiny vážia cez 500g
Predám hodiny invicta
Podobné inzeráty
Bonvivo /timerider/tiché/nástenné/rádio/hodiny/teplomer
Ultra-presné rádiom riadené nástenné hodiny, tiché nástenné hodiny pre obývaciu izbu/kuchyň/kancelária, hliníkové nástenné hodiny so vstavaným teplomerom a vlhkomerom – 30,5 cm Dekoratívne nástenné hodiny TIMERIDER kombinujú 3 funkcie. Tieto tiché nástenné hodiny sú nástenné hodiny so spoľahlivým zobrazením času a maximálnou presnosťou. Zmena z letného času na zimné sa vykonáva automaticky. Tieto nástenné hodiny sú tiež vybavené vstavaným teplomerom a vlhkomerom. Na týchto 30 cm nástenných hodinách môžete okrem ukazovania času odčítať aj teplotu v stupňoch Celzia a vlhkosť v %. Nástenné hodiny riadené rádiovým signálom sú veľmi obľúbené. Sú to nádherné nástenné hodiny do detskej izby, do obývačky, kancelárie alebo kuchyne. Tieto moderné hodiny sú okrúhle, nadčasové, s veľkými, ľahko čitateľnými arabskými číslicami. Teplomer a vlhkomer sú umiestnené vpravo a vľavo v spodnej tretine dekoratívnych nástenných hodín. Tieto okrúhle nástenné hodiny sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Obrovskou výhodou týchto nástenných hodín je, že sú veľmi presné a nie je potrebné ich v pravidelných intervaloch prenastavovať. Tieto nástenné hodiny fungujú s jednou energeticky úspornou AA batériou (nie je súčasťou balenia). Jeho rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka. Je pokrytá priehľadným plastom, ktorý ju chráni pred prachom a nečistotami. Vďaka jednoduchému dizajnu je možné tieto dekoratívne nástenné hodiny zavesiť v každej miestnosti. Či už sa ich rozhodnete použiť ako dekoráciu na stenu obývacej izby, vo vašej kuchyni alebo v kancelárii, tieto hodiny dodajú pútavý nádych kdekoľvek. Meria 30 cm v priemere a 4,2 cm do hĺbky. S hmotnosťou 900 g je dostatočne ľahký, aby sa dal ľahko pripevniť na stenu bez použitia veľkých nástrojov.
Original Hodinky Invicta 25856 NOVÉ zabalené
!!!AKCIA Zľava. !!! Pánske hodinky Invicta 25856 sú unikátnym kúskom, ktorý bude imponovať každému mužovi s vycibreným vkusom. Invicta 25856 sú masívne pánske hodinky v krásnej striebornozlatej farbe. Prvý vás zaujme prepracovaný ciferník v čiernom prevedení na ktorom nájdete dátum, duálne zobrazenie času, chronograf a stopky. Vo vnútri odolného, 18 mm vysokého púzdra, ktoré tvorí kvalitná ušľachtilá oceľ nájdete spoľahlivý batériový (quartz) japonský strojček Hattori poháňajúci v priemere 49 mm široký ciferník. Ten spoľahlivo chráni zafírové sklíčko odolné voči poškriabaniu. Ako sami vidíte, púzdro korunované zlatou lunetou zahalila strieborná, ciferník čierna a remienok striebornozlatá farba. Tieto hodinky disponujú stupňom vodotesnosti 10 ATM/ 100 m. Luxusné pánske hodinky Invicta 25856 urobia z vášho zápästia centrum pozornosti. PARAMETRE PRODUKTU Typ hodiniek Analógové (ručičkové) Tvar ciferníku Okrúhly Ozdobené - Materiál púzdra Ušľachtilá oceľ Materiál remienka Ušľachtilá oceľ Strojček Hattori kalibru VD53 - Quartz/ batéria Farba ciferníku Čierna Farba remienka Striebornozlatá Vodotesnosť 10 ATM/ 100 m Funkcie Chronograf, dátum, duálne zobrazenie času, stopky, luminiscenčné ručičky a indexy Sklíčko Zafírové Priemer ciferníka 49 mm Hrúbka púzdra 18 mm Balenie hodiniek Originálna krabička Príslušenstvo hodinky Návod na použitie, Oficiálny záručný list od pred. Záruka hodinky 24 mesiacov
INVICTA hodiny SUBAQUA 5514
Predám pánske hodiny zn.INVICTA,SUBAQUA 5514, predávajú sa ako nevhodný darček. Ešte v záruke. Parametre: Masívny ciferník,pohodlný gumený remienok, švajčiarsky strojček Ronda Z60, funkcie, chronograf, luminiscenčné ručicky, minútová ručička, vodotesnosť 50 ATM, tachymeter, sklíčko plameňom tavený krištáľ - Flame fusion, nerezová oceľ typu 316L. Balenie obsahuje Originálnu krabičku Invicta, certifikát originality, záručný list. Cena 200 EUR, kontaktovať iba mailom.
Predám pánske hodiny INVICTA
Predám pánske hodiny INVICTA, chronografy, edícia VENOM. Jedna sa o drahšiu radu z tejto značky a vydarenú designove aj kvalitou spracovania. Hodiny su nosené príležitostne nakolko mam viacero kusov, sú v TOP STAVE, 100% original, každé majú krabičku, atď. Cena 280e je za jeden kus. Dôvod predaja: triedenie šatníka (-:
Predám Hodinky Invicta
Predal malo používané hodinky znaky invicta. Invicta. Model. No: 26726
Hodinky INVICTA
Hodinky Invicta Pro Diver model no. 6991. Nosené minimálne, bez známok poškodenia, rok stoja v krabici bez používania, je potrebné vymeniť baterku( cena výmeny je cca 30 EUR zisťované priamo v servise pre Invicta), podľa toho je stanovená aj cena. Hodinky sú v originálnej krabici. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.