inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hokejový dres s podpisom Marián Gáborík,

Kategória: Športové oblečenie

Predám hokejový dres s podpisom Mariána Gáboríka a Mariána Hossu z hokejového kempu Mariána Gáboríka dres je vo veľmi dobrom stave cena dohodou prosím kontaktujte ma na dole uvedenom tel.č s pozdravom P.Horváth
Predám hokejový dres s podpisom Marián Gáborík,
Podobné inzeráty
Predám hokejový dres Slovenska
Predám hokejový dres Slovenska, Dres má číslo 34 a meno CEHLÁRIK. Dres je nepoužitý Cena dohodou
Predam hokejovy dres Slovenska
Predam hokojevy dres Slovenska, Dres ma cislo 34 a meno CEHLÁRIK. Dres je nepouzity a nerozbalny Cena dohodou, kontakt emailom alebo sms
NHL Vintage Quebec Nordiques hokejový dres
Ponúkam na predaj nový nepoužitý vintage hokejový dres (veľkosť XXXL - vhodné k hraniu hokeja s chráničmi) bývalého klubu NHL Quebec Nordiques za ktorý svojho času nastupovali bratia Marián, Anton a Peter Štastní. Istý čas bol Peter Šťastný aj kapitánom tohto kanadského mužstva. Pôvod dresu: originál NHL shop.
hokejový dres Slovenskej reprezentácie z roku 2002
predam hokejový repre dres - Sieň slávy Slovenského Hokeja - 30. november 2002 - oficiálny. dres obsahuje mená hokejových legiend Slovenska z roku 2002, kedy sa Slovensko stalo majstrom sveta vo Švédskom Göteborgu. osobne alebo postou.
Hokejovy NHL dres Chicago Blackhawks
Predam starsi malo noseny hokejovy dres NHL teamu Chicago Blackhawks. Novy stoji: č. 66 (Andrew Shaw)
Liverpool FC 2004-06 reebok (home) dres GERRARD 8, veľ. XL
Domáci reebok dres Liverpool FC z rokov 2004 až 2006. Dres je nosený, sponzor Carlsberg a veľkosti sú už spraté, ale inak je dres ešte pomerne zachovalý. Dres má Lextra potlač znakov Premier league s menom GERRARD a číslom 8. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.