inzercia, predaj, predám, bazár

Predám holiaci strojček Braun

Kategória: Ostatné - biela

Predám holiaci strojček Braun pro 9 v plnej výbave nevhodný darček nový na internete 499 najlacnejšie súrne 185 eur
Predám holiaci strojček Braun
Podobné inzeráty
holiaci strojček Philips
Predám funkčný holiaci strojček Philips. Vymenené frézky a nabíjateľné batérie. Možnosť použitia na 230V alebo na batériu. Miloslavov
Predám odšťavovač zn. Braun
Predám málo používaný odšťavovač Braun, vhodný na ovocie aj zeleninu Tel.
Lis na citrusy Braun - 1000 ml
Predám: Elektrický odšťavovač citrusov Braun, 1x použitý, ako nový. Má nastaviteľný rozsah obsahu odfiltrovanej dužiny - 5 úrovní hustoty šťavy. Objem nádržky je 1 lit. Ľahko odnímateľné časti sú bezpečne umývateľné v umývačke. Je to spoľahlivý produkt od renomovanej značky. Cena platí pri osobnom odbere. Zabalím a pošlem aj na dobierku - vtedy za príplatok +2 € + poštovné. Prosím, napíšte mi SMS alebo mail, ozvem sa Vám naspäť. Ďakujem.
Odšťavovač s oddelovaním drene Braun
Predam elektricky odšťavovač s automatickým oddelovaním drene zn. BRAUN. Nové cca 90 eur.
Mixér Braun JB 3010 Tribute (bez nádoby)
Nabízím 100% funkční mixér Braun JB 3010 800W. Nádobu již nemám (dá se ale dokoupit plastová i skleněná). Prodávám pouze co je na fotce, tedy motor, víko, nerezový nůž a spodní nástavec s těsněním. V případě zájmu prosím nejdřív o mail nebo sms. Doprava na Slovensko 10€.
Mixér Braun JB 3010 Tribute (bez nádoby)
Nabízím 100% funkční mixér Braun JB 3010 800W. Nádobu již nemám (dá se ale dokoupit plastová i skleněná). Prodávám pouze co je na fotce, tedy motor, víko, nerezový nůž a spodní nástavec s těsněním. Můžu poslat i na dobírku.