inzercia, predaj, predám, bazár

Predam hraciu deku

Kategória: Ostatné

Predám hraciu deku pre bábätko. Stav ako nová.
Predam hraciu deku
Podobné inzeráty
Predam hraciu deku BABY FEHN Forest 3D
Predam hraciu deku BABY FEHN Forest 3D, pouzivanu relativne kratko. Oprana, cista ako nova. Univerzalna farba pre chlapca a dievcatko. Cena novej cca 80 eur. Predam za 20 eur.
Predám hraciu deku Fisherprice pre babetko
Predám hraciu deku zn. Fisherprice vo veľmi dobrom stave. Bola len zopár krát použitá. Prvy kontakt mailom. Pozrite si aj iné moje inzeráty.
Predám hraciu deku s hrázdičkou
Predám krátko používanú hraciu deku s hrazdičkou, kupovanú v marci 2022 v Brendon, pôvodná cena 67 Eur. Poštou neposielam, len osobný odber.
Predám hraciu deku
Predám hraciu deku Stav nové
Hracia deka TINY LOVE - SAFARI
Predam hraciu deku znacky TINY LOVE - SAFARI vo vybornom stave. Gratis k tomu ponukam malu hraciu deku do auta ci kocika. Hracia deka obsahuje 6 drobnosti na zavesenie a na deke sa nachadzaju dalsie veci na hranie: zrkadlo, 2 samostatne hryzatka v tvare listov, 3 zvieratka - aligator, vtacik a tiger, farebna hrkalka, farebne satenove stuhy, elektronicka hracka so zvukom a svetlami. Vsetko funkcne. Deka sa da prat v pracke. Preferujem osobny odber v Bratislave alebo v Zarnovici. Postou posielam az po prevode penazi na ucet.
Hracia deka TINY LOVE - SAFARI
Predam hraciu deku znacky TINY LOVE - SAFARI vo vybornom stave. Gratis k tomu ponukam malu hraciu deku do auta ci kocika. Hracia deka obsahuje 6 drobnosti na zavesenie a na deke sa nachadzaju dalsie veci na hranie: zrkadlo, 2 samostatne hryzatka v tvare listov, 3 zvieratka - aligator, vtacik a tiger, farebna hrkalka, farebne satenove stuhy, elektronicka doska so zvukom a svetlami - zvukova doska Kick and Play su dve hracky v jednom. V prvych mesiacoch vyvoja dietata moze do nej kopat nozkami a ked vyrastie, tak moze rucickami spustat zvuky a sprijemnit si cas odpocinku. Vsetko funkcne. Deka sa da prat v pracke, a je mozne ju zdvihnut a spojit okraje a tym vytvorit prijemne bezpecne miesto na hranie. Preferujem osobny odber v Bratislave alebo v Zarnovici. Postou posielam az po prevode penazi na ucet.