inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hudbu do auta

Kategória: Ostatné

Predam subwoofer značky DLD Acoustics ZT15, 15palec (38cm)
400w rms na 4ohmy 2.5" cievka
Zosilovač Mac audio Titanium pro 2.0 2kanalovaý 2x/125w rms 1x/400w rms na 4ohmy alebo 2x 200w rms na 2ohmy
Da sa zvlašť alebo spolu
Subwoofer: 50e
Zosilovač: 60e
Spolu: 90e
Prosim pisať SMS alebo email
Predám hudbu do auta
Podobné inzeráty
Uspávací projektor
Aj s originál krabicou. Víťaz testu s „Inteligentnou technológiou senzoru spánku". Podstata technológie spočíva v tom, že na základe telesnej teploty, pohybu a hlasu určuje, že v akej fáze spánku je dieťa, a k tomu prispôsobuje hudbu a svetlá. 1. fáza - čas uloženia na spánok: listy sa začnú hýbať, jemná hudba a slabé svetlá upokojujú dieťa a pripravujú na spánok. 2. fáza - zaspanie: ako inteligentný senzor sníma menej pohybu dieťaťa, hudba a pohyb hry slabne, aby mohlo bábätko ľahšie zaspať. 3. fáza - spánok: keď už inteligentný senzor nesmíma žiadny zvuk alebo pohyb u dieťatka, premietané svetlá a hudbu nahradia ukľudňujúce svetlá a zvuky. 4. fáza - trvalý spánok: senzor zostáva v stave pripravený celú noc „pozoruje” dieťatko a zapne upokojujúcu hudbu keby sa bábätko náhodou vzbudilo. 5. fáza - budenie: dá sa nastaviť časový spínač v rozmedzí 4, 6, alebo 8 hodín - zapne sa náladové svetlo a jemná hudba, a dieťatko šťastne začína svoj deň.
JAZ - Bezdrôtové slúchadlá TWS Hoox, baltic blue
Predám nerozbalené, úplne nové JAZ - Bezdrôtové slúchadlá TWS Hoox s nabíjacím puzdrom 400 mAh, baltic blue. Dôvod predaja, nevhodný darček pre mňa. Možnosť doručenia po celom Slovensku cez Zasielkovňu na ich výdajné miesto za príplatok 3,30 €, v prípade na dobierku príplatok ešte 1,3 €. Bezdrôtové stereo slúchadlá značky JAZ spoločnosti SBS. Sú ideálne pre počúvanie hudby a vybavovanie telefonických hovorov. Víťazná kombinácia Mimoriadne elegantné a špičkové príslušenstvo s rafinovanými materiálovými detailmi, ktoré odrážajú štýl v súlade s dobou. Ponúkajú vysoko vernú reprodukciu zvuku, dokonalú pre optimálny zážitok z počúvania. Slúchadlá do uší TWS Hoox sú synonymom ľahkosti, sofistikovaného dizajnu a prvotriedneho zvukového výkonu. Fungujú v stereo aj mono režime, automaticky sa párujú a zaručujú pohodlné nosenie. Výhody Semi in-ear dizajn a nízka hmotnosť slúchadiel zaručujú neuveriteľné pohodlie. Ich celodenné nosenie vám nebude vôbec prekážať. Slúchadlá možno nabíjať pomocou nabíjacieho puzdra. Po ich vybratí z puzdra sa slúchadlá navzájom spárujú bez použitia káblov vďaka technológii TWS (True Wireless Stereo). Okrem toho sú slúchadlá vybavené dotykovým ovládaním umožňujúcim spravovať hudbu a hovory jedným dotykom. Mono a Stereo Slúchadlá môžete používať spoločne alebo samostatne. Technológia Dual Leader vám totiž umožňuje používať jedno slúchadlo na telefonovanie, zatiaľ čo druhé je v nabíjacom puzdre. Táto funkcia je mimoriadne užitočná vo všetkých situáciách, keď potrebujete zreteľne počuť vonkajšie zvuky. Nabíjanie Slúchadlá možno nabíjať pomocou pribaleného nabíjacieho puzdra. Keď do neho vložíte vybité slúchadlá, automaticky sa vypnú. Po nabíjacom cykle ich stačí jednoducho vybrať a slúchadlá sa automaticky aktivujú bez stláčania akýchkoľvek tlačidiel. Na plné nabitie, ktoré zaručuje 4 hodiny prehrávania, musíte počkať približne hodinu a pol. Keď sa nabíjacie puzdro vybije, môžete ho dobiť pomocou USB-C kábla, ktorý je súčasťou balenia. Vlastnosti: Bluetooth V5.0 400 mAh nabíjacie puzdro v balení Stereo Technológia Dual Leader na monofónne použitie Zabudovaný mikrofón Multifunkčné tlačidlá pre hudbu a hovory Doba používania: 4 hodiny Čas nabíjania: 1,5 hodiny Nabíjací kábel USB-C je súčasťou balenia Nové stoja 49,95 €, predám za 40 €. Info:
Apple HomePod Mini MY5H2F
Predám tento inteligentný hlasový reproduktor od apple. Chytrý reproduktor HomePod mini s hlasovou asistentkou Siri, které můžete zadávat hlasové povely a ovládat tak vaši chytrou domácnost založenou na platformě Apple HomeKit. Lze tak ovládat světla, televizi, zásuvky, alarmy, zamknout, přehrávat hudbu, kontrolovat domácí zařízení a mnoho dalšího. O bezproblémový chod reproduktoru se stará čip Apple S5, který 180x za sekundu analyzuje a optimalizuje přehrávanou hudbu. O kvalitní zvuk se stará výkonný širokopásmový reproduktor a basovou část pak obslouží dvojice pasivních rezonátorů. Čtveřice mikrofonů zajistí, že hlasový asistent skvěle rozpozná váš hlas za každé situace. Ovládání hlasitosti či pozastavení přehrávání lze provádět také dotykem na horní straně. Reproduktor je opatřen speciální povrchovou látkovou vrstvou. Napájení je realizováno skrze přiložený adaptér. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Bezdrátové připojení: Bluetooth, Wi-Fi Jazyk aplikace: angličtina Rozměry: 97,9 x 97,9 x 84,3 mm Hmotnost: 345 g
Predám hojdacie kreslo 4baby
Rock 'n relax je elektronická hojdačka, ktorá stimuluje vývoj dieťaťa a umožňuje rodičom chvíľu odpočinku. Lehátko je vyrobené z kvalitných materiálov. Dieťa v lehátku môže ležať, sedieť a pozorovať svet okolo seba. V lehátku môžete bábätko aj kŕmiť.Hliníková základňa zakončená gumovými podložkami. Jednoduchý skladací systém s odnímateľným sedákom. Elektrická jednotka (súčasťou sieťového adaptéra) alebo batérie. 5 rýchlosti otáčania (tiché otáčanie). 5-bodové bezpečnostné pásy. USB port. Možnosť prehrávať vlastnú hudbu. 3 hojdacie programy (8,15,30 min). 12 melódií s nastaviteľnou hlasitosťou. Port usb-možnosť prehrávať vlastnú hudbu. Súčasťou je diaľkové ovládanie. Tvarované mäkké sedadlo s odnímateľným vankúšom. Hmotnosť produktu: 3,5 kg. Maximálne zaťaženie: 9 kg. Pár krát použité ako nové. Pisat prosím SMS .
Reproduktor Geo
Kompaktný rozmer Tec+ Geo Mini s pripojením k vášmu telefónu cez Bluetooth vám umožní vypočuť si svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek. S výkonom reproduktorov 8 W a pasívnym bass busterom naplníte miestnosť bohatým zvukom. Najlepší spôsob ako si vychutnať svoju obľúbenú hudbu. Tento reproduktor je možné pripojiť k vášmu smartphonu, tabletu… prostredníctvom Bluetooth alebo dobrým starým káblom jack 3,5 mm. Či tak alebo onak, reproduktor veľkosti 38 mm zaisťuje, že je hudba reprodukovaná hlasno a jasne.cena je 10€ nepoškodený plné funkčný
Elektrické autíčko BMW X6 M lakované čierne
luxusné veľmi výkonné elektrické detské auto s možnosťou dobíjania akumulátora, ktorý je určený pre 1 dieťa. Výrobok je zhotovený z tvrdého plastu, vďaka tomu je veľmi kvalitný. Auto jazdí dopredu i dozadu. Ďalej je vybavené zvukovými, svetelnými efektmi a peknú hudbu. Autíčko má realistický zvuk motora. Vozidlo je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača alebo môže dieťa riadiť vozidlo samo. V aute môžete tiež pripojiť svoje vlastné zariadenia MP3, takže dieťa môže počúvať svoje obľúbené skladby. tlačidlo pre zapnutie vozidla (aktivuje zvuk motora) - prepínač (radiaca páka) dopredu / dozadu - hudobné panel obsahuje: veselé piesne, USB vstup, MP3, AUX - funkcia voľný štart - indikátor nabitia batérie - pohon oboch zadných kolies - penová EVA kolesá - predné a zadné LED svetlá - mäkké, tvarované sedadlo z čiernej eko-koža - viacbodové bezpečnostné pásy - otváranie dverí + dverný zámok - diaľkové ovládanie 2,4 GHz Možnosť diaľkového ovládania: - zapnutie diaľkového ovládania (po zapnutí diaľkového ovládania sa synchronizuje s vozidlom) - S-3 úrovne rýchlosti - STOP - brzda (zablokovanie vozidla) Auto je flakate treba vylestit. Sem tam sa nájde miniskrabanec. Nikdy nebolo burane. Vonku bolo len veľmi málo. Väčšinou len vo vnútri na hudbu.