inzercia, predaj, predám, bazár

Predám indický čajový stolik

Kategória: Starožitnosti

Predám tento tradičný ručne vyrezávaný indický čajový/kávový stolík. Stolik je rozkladací, priemer 31cm, výška 31cm.
.
.
Starožitnosť, starý, starožitný, zberateľský, dobový, starožitný nábytok
Predám indický čajový stolik
Podobné inzeráty
Stolík čajový – osemhranný.
Naozaj dizajnový dyhovaný čajový stolík rustikálneho vzhľadu Vás na prvý pohľad oslní svojím dokonalým prevedením. Nádherná kombinácia jemných línií, vyrezávaných nôh a vzoru na povrchu vrchnej dosky. Jedinečný kúsok , ktorý dýcha krásou a silou masívneho dreva. Jednoducho zapadne do akéhokoľvek interiéru. Výška-72 cm,šírka-87 cm,dĺžka-87 cm.Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Indicky cajovy/kavovy stolik
Rucna praca....cena 120€ +dohoda...sala galanta senec pezinok...
Predam krasny strieborny trojdielny cajovy servis
Predam starozitny trojdielny cajovy/kavovy servis kanvica, cukornicka, dzbanik na smotanu, Rok vyroby cca 1922, Birmingham Anglicko, Rydzost striebra 925/1000, anglicke punce, vid foto, vaha celkom 440 gramov, Velmi pekny neposkodeny. Vid foto
Mini čajový servis
Predám mini porcelánový čajový servis, ako z rozprávky, s kvetinovým vzorom. Jeden tanierik je z inej sady a niektoré kúsky majú fliačik (viď foto). Len osobný odber Košice! Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem. Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Historicky cajovy set za cias cs.
Predam hustoricky cajovy set - porcelan za cias cs. Vyrobene medzíi 1909-1922. Len serioznym zaujemcom. Cena od 990 eur. Platba v hotovosti. Prebratie v Banskej B.
Cajovy set Loučky Josefina
V dobrom stave predam cajovy set Loučky Josefina