inzercia, predaj, predám, bazár

Predám infračervenú lampu

Kategória: Ostatné

Predám infračervenú lampu malo používanú .Osobný odber
Predám infračervenú lampu
Podobné inzeráty
Predam infracervenu lampu znacky ETA
Predam infracervenu lampu znacky ETA.
Predam Infracervenu lampu sanitas SIL 06
Predam Infracervenu lampu sanitas SIL 06. Zabalená, ani raz nepouzita, dovod predaja - nevhodny darcek, uz jednu mame. Cena 17 eur
Infražiarič
predám 3KS infra žiariče cena za kus je 80€ pri odbere všetkých 3 je cena 210€ •3 teplotné nastavenia pre teplo podľa individuálnej potreby a úsporu energií •jednoduché ovládanie cez diaľkové ovládanie s LED displejom na zariadení •Cez infračervenú technológiu bude teplo cielene odovzdané na ľudí nachádzajúcich sa v blízkosti a nie do vzduchu v okolí.
Stolná lampa, lampa na stenu, reflektor, hodiny
Predám lampu do detskej izby za 5€ bez poštovného, vrchná guľa je z umelej nerozbitnej hmoty (grátis druhá žiarovka). Predám lampu na stenu alebo strop: sklenená guľa s kompletnou objímkou za 5€ bez poštovného. Predám nabíjací reflektor na 220V, vpredu biele a vzadu žlté svetlo za 3€ bez poštovného. Predám dotykovú tachmi lampu na baterky za 3€ bez poštovného. Predám hodiny na stenu, ručná výroba-servítková technika, spolu s novým hodinovým strojčekom (+1 strojček grátis), za 5€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar zasielam až po zaplatení ceny s poštovným vopred na účet).
predám stavebnú lampu a iné...
Predám stavebnú lampu a iné... Vypratávam a predám priemyselnú lampu vhodnú na stavbu, alebo retro doplnok, a iné rôzne prebytočné veci. Možná výmena za vojenské veci do r. 1945, odznaky, medaile, opasky, prilby, bodáky, uniformy a podobne. Prípadne vymením za Jawa 20 Pionier, Jawa 23 Mustang a pod.
predám stavebnú lampu a iné...
Predám stavebnú lampu a iné... Vypratávam a predám priemyselnú lampu vhodnú na stavbu, alebo retro doplnok, a iné rôzne prebytočné veci. Možná výmena za vojenské veci do r. 1945, odznaky, medaile, opasky, prilby, bodáky, uniformy a podobne. Prípadne vymením za Jawa 20 Pionier, Jawa 23 Mustang a pod. Pozri aj ostatné inzeráty...