inzercia, predaj, predám, bazár

Predám izbovu rastlinu

Kategória: Rastliny

Predám izbovu rastlinu veľkých rozmerov. Vhodnú do väčších priestorov. Nenáročná potrebuje len vodu.
Predám izbovu rastlinu
Podobné inzeráty
PREDÁM IZBOVÚ RASTLINU FIKUS
Predám izbovú rastlinu fikus výška 1 m cena dohodou
Okrasné izbové rastliny - Juka a Dracena
Ponúkam na predaj izbovú okrasnú rastlinu - palma Juka. Má rozkošatený kmeň a jej výška Je 2,20 m. Juka má rada slnko, ale nie prudké. Vyhovuje jej izbová teplota. Potrebuje striedme zalievanie s občasným hnojením. Cena je 100 eur. Druhú okrasnú izbovú rastlinu, ktorú ponúkam je Dracena. Je to vysoká štíhla rastlina, ktorej výška je 2,10 m. Dracena má rada slnko, ale nie prudké a potrebuje pravidelné striedme zalievanie s občasným hnojením. Cena je 100 eur. Tieto kvety sú vhodné do väčších priestorov, napr. rodinných domov, väčších predsieni, zimných záhrad, hotelových recepcií, priestranných hál, obchodných priestorov napr. auto predajní atď. Ak sa Vám zdá vyššia cena, ja sa kvetov nezbavujem ja kvety predávam, z nutnosti (nedostatok priestoru).
Predám ihličnatú rastlinu
Predám ihličnatú izbovú rastlinu, cena 50€, len osobný odber.
Šachor striedavolistý -Cyperus alternifolius
Ponúkam izbovú rastlinu Šachor striedavolistý / Cyperus alternifolius /. V kvetinárstve ho majú veľmi zriedka, tak myslím, že viacerých poteší...? Zaujímavý zvláštny tvar - na štíhlych stonkách sú listy ako kostra dáždnika. Vhodná rastlina pre deti či začiatočníka, nedá sa preliať, naopak, stále musí stáť vo vode. Inak je podľa mňa pomerne nenáročná Staršie rastliny vekom vytvárajú vyššie a masívnejšie listy V minulosti som inzerovala odrezky, pretože sa dajú poslať aj poštou, no ľudia často žiadali hotovú rastlinu. Tak tu ich máte: Rozmnožila som a prebytky ponúkam Zasadené do kelimkov od Zvolen. jogurtu s priemerom 7,5cm, výška cca 50cm Rastliny sú celkom veľké, dá sa posúdiť podľa obrázkov - dlaždice majú veľkosť 40cm a poklop studne priemer 1meter Aktuálne už potrebujú presadiť, korene prerástli zospodu Uvedená cena je za kus - prípadne 3 kusy za 8e Len osobný odber Chorvátsky Grob /stará časť obce - poobede - možnosť výberu/ alebo Bratislava - Ružinov podľa dohody /ráno cca 6.30 - 7.00 hod./ KONTAKT PROSÍM LEN E-MAILOM
Predam tucnolist rastlinu ktorá prináša šťastie aj bohatstvo
Predam tucnolist rastlinu ktorá prináša šťastie aj bohatstvo a má liečivé účinky na herpes. Priťahuje šťastie a bohatstvo! Pestujte tučnolist Rastlinka, ktorá pochádza z Afriky a Madagaskaru si získa nejedno srdce. Okrem toho, že nevyžaduje takmer žiadnu starostlivosť má podľa starovekého učenia priťahovať do domova šťastie a prosperitu. Reč je o tučnoliste (Crassula), ktorý je známy aj pod názvami ako rastlina šťastia či rastlina peňazí. Podľa čínskeho učenia Feng Shui prináša do domácnosti radosť, bohatstvo a prosperitu. Poteší minimálne starostlivosť Tučnolist je skvelou dekoratívnou rastlinkou, keďže jeho listy sú stále zelené. Ďalšou výhodou je aj to, že nie je vôbec náročný na starostlivosť a stačí, ak mu doprajete svetlé stanovište s minimálnou zálievkou. Rastlina totiž patrí medzi sukulenty a vodu si zhromažďuje v dužinatých listoch. Mám malé veľké kusy asi 30 veľkosti, osobný odber Bratislava možnosť výberu dohoda možná odrezky 3 eur, 5 eur, 10 eur, veľké 40 cm za 30 eur.
Predam rastlinu slonie ucho
Predám Rastlinu - Slonie ucho- Colocasia Esculenta rastlina ma výšku 165cm a najvačši list ma 80cm