inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Jablka. Jonatanky a bananove zimne

Kategória: Potraviny

Jablka. Jonatanky a bananove zimne. Bio. Stromy ani plody nevoli nikdy striekane. Cena 80centov.vhidne aj na uskladnenie
Predam Jablka. Jonatanky a bananove zimne
Podobné inzeráty
Jablká Jonatanky Idaretky
Jonatanky 0,70 Eur Idaret 0,80 Eur
Predám jablká
Predám jablká mix na zimné uskladnenie, cena 0,65 eur/1kg , jonatánky 0,75 eur/1kg, padanky na kvas 0,20 eur/1kg. Odber: Kechnec,p.Kováčová Kontakt:
Sušené jablká
Predam susene jablka- jonatanky z tohtorocneho zberu ( pestovane bez chemickych postrekov).Tenucke, chutne, chrumkave k TV alebo iba tak namiesto sladkosti s obsahom vlakniny a vitaminov. 2. obr. 100g v hlbokom tanieri. Cena 16€/kg Cena v obchode cca 24-25€/kg Odber v lubovolnom mnozstve.
Sušené jablká
Predam susene jablka- Jonatanky, Florina a Golden delicius- sladke z tohtorocneho zberu (pestovane bez chemickych postrekov).Tenucke, chutne, chrumkave k TV alebo iba tak namiesto sladkosti s obsahom vlakniny a vitaminov. 2. obr. 100g v hlbokom tanieri. Cena 16€/kg
Sušené jablká.
Ponúkam na predaj domáce sušené jablká z jabĺk vypestovaných v mojom sade bey postrekov, bez umelých sladidiel, konzervantov a éčiek. Sušené jablká majú vysoký obsah draslíka a horčíka, normalizujú srdcovú frekvenciu. Sušené jablká sa odporúčajú konzumovať aj po infarkte, ich vlastnosti umožňujú rýchle obnovenie sily tela. Cena 11,00 € / kg. Vieme zabaliť aj menšie množstvo a poslať poštou.
Predám jablká
Predám jablká padané na mušt resp. kvas a oberané na konzum a uskladnenie. Odrody Jonathan, Golden Delicious a iné... Cena od 0,2 Eur do 0,8 Eur, podľa výberu a dohody. Jablká mám v Jabloňovciach 20 km od Levíc. Možnosť dovozu do LV a okolie. Kontakty: FB, Tel. , e-mail: Poz. bez chemického ošetrovania a postrekov.