inzercia, predaj, predám, bazár

Predám jablká prírodné bez postrekov Martin Priekopa

Kategória: Ostatné

Predám jablká prírodné bez postrekov.Jablká sú vhodné na spracovanie štiav, sterilizáciu na koláče , výrobu ovocného pyré a pod.
Jablká sú oberané v Martine Priekope a nie sú ošetrené žiadnymi chemickými postrekmi -ekologické a chutné, šťavnaté.Ešte mi zostalo na predaj 20kg.
Predám jablká prírodné bez postrekov Martin Priekopa
Podobné inzeráty
Jablká FUJI na kvas
Ovocné sady Horné Lefantovce ponúkajú na predaj jablká FUJI na kvas a spracovanie Odroda Fuji sú najsladšie jablká ktoré sa pestujú na Slovensku sú to najkvalitnejšie jablká na kvas Cena:0,30€/kg Min. odber 300kg Tel:
Prírodné mydlá
Prírodné mydlá s pridaním medu a propolisu sú zdravou a kvalitnou náhradou klasických mydiel vyrobených z chemikálií. Prírodné mydlá v sebe ukrývajú unikátnu kombináciu rastlín, bylín, masiel a vzácnych olejov, ktoré sú obohatené o domáci med a propolis. Mydlá pokožku zbavia nečistôt a odumretých buniek bez zbytočného vysúšania. Ich prirodzená vôňa sa postará o dokonalý relax a upokojí vaše zmysly. Prírodné mydlá sú jemné, a preto sú vhodné aj na pokožku so sklonom k ekzémom, akné či iným dermatologickým problémom. Prírodné mydlá: 1. Propolis a levanduľa 2. Nechtík lekársky a med 3. Med a škorica 1ks cca 100g- 4€
Odstúpenie prevádzky, Blažeja Bullu, Priekopa, Martin
Ponúkame na odstúpenie detké jasle v meste Martin- Priekopa. Priestor pozostáva so sociálnych, skladových, prevádzkových priestorov. Jasle sa odstupujú zariadené. V prípade informácií ma kontaktujte na tel. číslo: , mail: lmajerova@ Zastavaná plocha: 228m² Rozloha pozemku: 255m² Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Internet: optika Kúpeľňa: áno Parkovanie: vonkajšie Zariadenie: zariadený Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
Predám jablká
Predám kvalitné domáce jablká BEZ chemických postrekov. Samozber zo stromu 0,5 € za kilogram. V prípade dohodo pre vás nazbieram za cenu 0,7 € za kilogram.
Jablká na predaj.
Ponúkam na predaj jablká k okamžitej konzumácii, odroda MALINA. Jablká sú vypestované v sade v Bielych Karpatách a sú bez chemického ošetrenia. Cena 0,75€/kg Ďalej mám v ponuke odrody na zimné uskladnenie JONATÁN a ONTÁRIO. Cena 0,8€/kg.
Predám domáce jablka
Predám z vlastnej záhrady doma dopestované jablka. Jablká sú vhodné aj na zimné uskladnenie sú šťavnaté a veľmi dobrej chuti. Odrody Jonagold a Golden Delicious. Ak by som nedvihol tak ja sa vám ozvem