inzercia, predaj, predám, bazár

Predám jelenie zhody trofeje-rôzne

Kategória: Zberateľstvo

Predám jelenie zhody a trofeje-rôzne
Osobný odber
Predám jelenie zhody trofeje-rôzne
Podobné inzeráty
Jelenie trofeje na predaj
Predam jelenie trofeje., cenu ponuknite. Su tam 4 jelenie trofeje: Cislo 1 je 13torak Cislo 2 je 11 torak Cislo 3 je 14 torak Cislo 4 je 11 torak Mam tam aj 3 x trofej muflóna 1 x trofej daniela A 17 x srnec su tam aj krasne srncie trofeje
Jelenie trofeje, parozie, zhody
Predam jelenie trofeje, parozie, zhody. Cena dohodou
Raritne zhody a dančie parožie, trofeje
Predam raritný pár jelenich zhodov, raritné zhody osadené na pololebke, zlatá dančia trofej na čielku vhodná do preparátu, alebo dekoráciu. Dančie medailové zhody osadené na lebke. Možna aj výmena za malé zhody aj odpadové parožie po dohode. Info po telefone. Poprosím nie SMS. ale volať.!!!!!! Ďakujem.
Raritne trfeje daniel, parožie,zhody
Predám raritne trofeje daniela, alebo vymenim za zhody. Trofeje su o váhe 2x 3,5kg, 1x 3,75kg a 1x 4,2kg. Iba volať poprosim. Výmena cca 10-15kg podľa trofeje.
Predám jelenie a srnčie parohy...
Ponúkam na predaj jelenie a srnčie parožie v zberateľskom stave. Obdobie 60-70. roky! - jelenie parožie 12-torák s prednou časťou lebky, upevnenie na vyrezávanom dreve, 1 ks - jelenie parožie, 1 ks CENA: Dohodou!!! TELEFÓNNE ČÍSLO JE VYMYSLENÉ. PRE VIAC FOTO MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ. KONTAKTUJTE MA PROSÍM CEZ KONTAKTNÝ FORMULÁR. POŠTOVNÉ JE ÚČTOVANÉ PODĽA SADZOBNÍKA SLOVENSKEJ POŠTY. ZASIELANIE POŠTOU, ALEBO ZÁSIELKOVŇOU (PACKETA).
Predám jelenie zhody - pár .
Predám jelenie zhody - pár . Dĺžka cca 90cm.Váha 3,5kg. Cena 120 euro za obe.