inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Joby Gorilla Pod

Kategória: Statívy

Predam Joby Gorilla Pod Nepoškodený malo používaný
Predam Joby Gorilla Pod
Podobné inzeráty
Statív JOBY GorillaPod 3K Kit
Predam Statív JOBY GorillaPod 3K Kit aj s hlavou a vodovahou. Novy, zakupeny 28.11. nepouzivany, v zaruke Povodna cena 74.90, predam za 60 eur. Link:
Joby GorillaPod 1K Kit Statív
Na predaj Joby GorillaPod 1K Kit Statív. Malo pouzivany, ako novy. Plati do zmazania.
Joby
Predám ,,trojnožku,, Joby pre kompaktné fotoaparáty popr. menšie bezzrkadlovky. U mňa nemá využitie, väčšinou používam statív. Avšak na turistiku a na výlety kde sa vám nechce vláčiť ťažký statív je to výborná alternatíva. Možné pripevniť na konár stromu a pod. Cena je pevná, osobný odber možný v Rožňave. Po uhradení zálohy 3,30€ pošlem cez Packetu.
Joby gorillapod 1k  KIT
Predam stativ Joby gorillapod 1k KIT , ako novy.
Joby gorillapod 1k
Predám praktický statív Joby Gorrillapod 1k. Malo používaný, ako nový. Pri rýchlom jednaní možná zľava.
Joby Gorillapod 3K Kit
Predám Joby Gorillapod 3K Kit Flexibilný statív ABS a voliteľná guľová hlava s nosnosťou 3 kg pre všetky nástroje moderného tvorcu obsahu. Táto súprava statívu s vodováhou a nízkou hmotnosťou je skonštruovaná z prémiového materiálu ABS GorillaPod™ a precízne skonštruovanej guľovej hlavy s rýchloupínacím klipom a bublinkovou vodováhou. Vďaka 360° otočnej hlave a 90° náklonu spolu s pogumovanými krúžkami, úchytmi na nohy a ovinuteľnými nohami na zvýšenie stability v náročnom teréne nie je prekvapením, že práve tento statív GorillaPod™ celosvetovo prekonáva všetky ostatné statívy. Tento žánrovo určujúci model možno nakonfigurovať na fotografovanie, videografiu, Vlogging alebo živé vysielanie v 3 režimoch: Grip It. Wrap It. Stand It. ™