inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Jupol Gold 15l, 24kg nova nerozbalena odtieň 1001

Kategória: Stavebný materiál

UPLNE NOVE ZABALENE
Predám Jupol Gold 15l, 24kg uplne nova nerozbalena

Jupol Gold - advanced biela odtieň 1001
Vnútorná biela umývateľná maliarska farba s vysokým krytím – advanced
Jupol Gold - advanced
JUPOL Gold advanced je pre životné prostredie šetrná umývateľná farba s vysokou krycou schopnosťou, použiva sa na dekoračnú ochranu viac zaťažených vnútorných stien a stropov, kde je požadovaný aj estetický vzhľad premaľovaného povrchu.

Popis a oblasť použitia:
- čisté odtiene s vysokým krytím a matnejší vzhľad farebného filmu;
- vysoká krycia schopnosť pri dvoch vrstvách je zabezpečená aj v prípade
natónovaného výrobku, aj pre intenzívne odtiene;
- dobrá odolnosť na mokrý oter s univerzálnymi domácimi čistiacimi
prostriedkami;
- hodvábno matný vzhľad;
- výnimočne nízky obsah prchavých organických zlúčenín;
- jednoduché nanášanie;
- vysoká paropriepustnosť.
Spotreba na m²:
125ml - 190ml
Nutný vlastný odvoz
Predám Jupol Gold 15l, 24kg  nova nerozbalena odtieň 1001
Podobné inzeráty
Jupol Classic 15L/24kg
Predám 5ks vnútornej bielej maliarskej farby Jupol Classic v balení 15L/24kg. 30EUR = 15L = 24kg V prípade odberu celého množstva možná malá dohoda. POPIS: JUPOL Classic je maliarska farba, ktorej dôverujete viac ako 45 rokov. Používa sa na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a občianskych budovách. Nová generácia farby JUPOL Classic so zvýšenou krycou schopnosťou a výdatnosťou spĺňa najmodernejšie smernice vývoja farieb. Vylepšenú vnútornú farbu JUPOL Classic môžete riediť vodou do 15%, dosiahnete lepšie nanášanie a rozprestrenie farby, bez viditeľných stôp po valčeku. Povrch premaľovaný farbou JUPOL Classic má jemnejšiu štruktúru a krajší vzhľad farebného filmu. Vlastnosti: šetrná farba k spotrebiteľovi a k životnému prostrediu s tradíciou; vysoká výdatnosť a krycia schopnosť za mokra a v suchom stave; doba spracovania umožňujúca dlhšiu dobu na opravu chýb pri nanášaní; vysoká paropriepustnosť; výnimočne nízky obsah prchavých organických zlúčenín; jednoduché nanášanie; odolná proti suchému oteru; Správny výber. Už viac ako 45 rokov.
Jupol Classic 15L/24kg
Predám 4ks vnútornej bielej maliarskej farby Jupol Classic v balení 15L/24kg. 30EUR = 15L = 24kg V prípade odberu celého množstva možná malá dohoda. POPIS: JUPOL Classic je maliarska farba, ktorej dôverujete viac ako 45 rokov. Používa sa na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a občianskych budovách. Nová generácia farby JUPOL Classic so zvýšenou krycou schopnosťou a výdatnosťou spĺňa najmodernejšie smernice vývoja farieb. Vylepšenú vnútornú farbu JUPOL Classic môžete riediť vodou do 15%, dosiahnete lepšie nanášanie a rozprestrenie farby, bez viditeľných stôp po valčeku. Povrch premaľovaný farbou JUPOL Classic má jemnejšiu štruktúru a krajší vzhľad farebného filmu. Vlastnosti: šetrná farba k spotrebiteľovi a k životnému prostrediu s tradíciou; vysoká výdatnosť a krycia schopnosť za mokra a v suchom stave; doba spracovania umožňujúca dlhšiu dobu na opravu chýb pri nanášaní; vysoká paropriepustnosť; výnimočne nízky obsah prchavých organických zlúčenín; jednoduché nanášanie; odolná proti suchému oteru; Správny výber. Už viac ako 45 rokov.
Jupol Classic 15L/24kg
Predám 2ks vnútornej bielej maliarskej farby Jupol Classic v balení 15L/24kg. 30EUR = 15L = 24kg POPIS: JUPOL Classic je maliarska farba, ktorej dôverujete viac ako 45 rokov. Používa sa na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a občianskych budovách. Nová generácia farby JUPOL Classic so zvýšenou krycou schopnosťou a výdatnosťou spĺňa najmodernejšie smernice vývoja farieb. Vylepšenú vnútornú farbu JUPOL Classic môžete riediť vodou do 15%, dosiahnete lepšie nanášanie a rozprestrenie farby, bez viditeľných stôp po valčeku. Povrch premaľovaný farbou JUPOL Classic má jemnejšiu štruktúru a krajší vzhľad farebného filmu. Vlastnosti: šetrná farba k spotrebiteľovi a k životnému prostrediu s tradíciou; vysoká výdatnosť a krycia schopnosť za mokra a v suchom stave; doba spracovania umožňujúca dlhšiu dobu na opravu chýb pri nanášaní; vysoká paropriepustnosť; výnimočne nízky obsah prchavých organických zlúčenín; jednoduché nanášanie; odolná proti suchému oteru; Správny výber. Už viac ako 45 rokov.
Predám Jupol Gold 15l, 24kg uplne nova nerozbalena
Jupol Gold - advanced biela odtieň 1001 Vnútorná biela umývateľná maliarska farba s vysokým krytím – advanced Jupol Gold - advanced JUPOL Gold advanced je pre životné prostredie šetrná umývateľná farba s vysokou krycou schopnosťou, použiva sa na dekoračnú ochranu viac zaťažených vnútorných stien a stropov, kde je požadovaný aj estetický vzhľad premaľovaného povrchu. Popis a oblasť použitia: - čisté odtiene s vysokým krytím a matnejší vzhľad farebného filmu; - vysoká krycia schopnosť pri dvoch vrstvách je zabezpečená aj v prípade natónovaného výrobku, aj pre intenzívne odtiene; - dobrá odolnosť na mokrý oter s univerzálnymi domácimi čistiacimi prostriedkami; - hodvábno matný vzhľad; - výnimočne nízky obsah prchavých organických zlúčenín; - jednoduché nanášanie; - vysoká paropriepustnosť. Spotreba na m²: 125ml - 190ml Nutný vlastný odvoz po dohode privezie do Prešova
Jupol Gold Advanced a Jupol Classic biela
Zdravím, ponúkam na predaj neotvorené interiériové farby od firmy Jub, ktoré mi zvýšili. Jupol Gold advanced vnútorná umývateľná maliarska farba, spotreba podľa výrobcu 160 - 190 ml/m2 pre dve vrstvy cena 50€ Jupol Classic , cena 25€. spotreba 125 - 190 ml/m2 pri dvoch vrstvách Ide o veľké 15l kýble, biely odtieň 1001 Výdatnosť môže byť väčšia pokiaľ používate na sadrové omietky. V prípade záujmu volať na uvedené číslo. Osobné vyzdvihnutie.
Predám Jupol classic a citron
Predám nové nerozbalené Jupol classic 15L Jupol citron 10L