inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kandvu kondvu na dojenie krav

Kategória: Ostatné

Predám novú kandvu na mlieko med vodou a struky na dojenie viď foto
Predám kandvu kondvu na dojenie krav
Podobné inzeráty
Stojisko na dojenie
Predám stojisko na dojenie 12 ks oviec/kôz. Dojenie nastavené na kanvové dojenie. Viac info na uvedenom tel.čísle. Na SMS nereagujem.
VECI na dojenie
Predam tito veci na dojenie 30e NAPAJACKY 2KS 40e,
DVD Krav Maga, 11 DVD, P1-P5, G1-G5
Predam sadu DVD Krav Maga, 11ks DVD, techniky a sylabus na levely P1-P5 a G1-G5 + bonus DVD. Sada v povodnych obaloch. Pezinok, Bratislava (po dohode mozem aj doviezt).
Vyveva na dojenie
Predam stroj na dojenie vyveva.
Kondva na masť
Predam kondvu na masť. Len na dekoratívne účely.
Predám knihy - rôzne druhy za polovičnú cenu
Predám knihy - rôzne druhy za polovičnú cenu Predám knihy. Knihy sú ako nové. Všetky knihy predávam za polovicu, možná však dohoda. Cena na vyžiadanie. Posielam na dobierku, prevodom a tiež aj osobný odber. Ohľadom dostupnosti kníh treba zavolať alebo napísať! -Fyzika priestoročasu (predané) -domáci mlékar -Gnóze (predané) -Pamäť a osobnosť -psychoterapie Miltona H. Ericksona -Veľká príčuška hypnózy -Anglická Gramatika -Pranajáma a iné zásadné veci -Sauna v zdraví a chorobe (predané) -Tajemenství Tibetu 1 a 2 Kvetoslav Minarík -Príbeh Muža -Predsokratovci a Platón -Ekonomie prírodnych národu -Stvorení pre beh -Ako sme kedysi žili (predané) -Sám sobe doktorem -Konzervujeme po celý rok -Tibetská kniha mŕtvych aj s originálom -Urinoterapie (Jiri Cingroš) -Tradície na Slovensku (predané) -Ray Mears Outdoor Survival Handbook (predané) -Bhagavadgíta -Konfucius aj s originálom -Sever Indie (turistický sprievodca) -Jih Indie (turistický sprievodca) -Čtyri Dohody -Dunkel Terapie -Prírodná lekáreň -Uvarte si pivo doma! (predané) -Harmonická strava (predané) -Kapitáni Fregát (STOPY) -Domáci varení piva (predané) -Refexní terapie (Jirí Jančo) -Čenkovej deti Fraňo Kráľ -Tao-Te-Ťing -Stopové prvky a kovy života v prírode -Ukliďte si v hlave -Islám a budoucnost tolerance -Ako byť džentlmenom -Psychopati v dejinách -Milan Rúfus Ako stopy v snehu -Rúfus Básne -Očistné jogínske techniky -Krav Maga -Cestuj bez miliónov -Urinoterapie a biorytmologie -Individální konstituce a zdraví -Bruce Lee Umelec života -Osho O strachu -Ako sa ľahko učiť -Richard Bandler NLP pro každého -Vreckový sprievodca prírodou -Psychická a fyzická odolnosť -Tombak Vyléčiť nevyléčitelné -Tombak Cesta ke zdraví -Tombak Je možné žiť 150 let? -Dohoda s chorobou -Lečivé houby drive a nyní -27 manipulatývnich techník -Sny a videnia -Žiadne stretnutie nie je náhodné -BKS Iyengar Ligh on yoga (povôdná tlač) -Život podľa luny -Šokujíci pravda o vode (predané) -Varíme pivo -Máte prekyslený orgamiznus? -Veľká kniha reči tela -Manuuv zákoník -Začátek začátku -Veľká kniha manipulativních technik -Česká strava lidová -Tancuje s vlkmi -Rakytník -Kvašená zelenina -Vreckový atlas húb -Jedlé bylinky a plody -Stopy živočíchov -Jídlo a pití -Cesta k upokojeniu mysle OSHO -Choroby postrach ľudstva -Jak prokouknout lež a odhaliť pravdu -50 tajemství presvedčovaní -Rumi a súfismus -Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy