inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kávovar zn.Tchibo Cafissimo

Kategória: Ostatné

Predám plne funkčný kávovar Tchibo Cafissimo za symbolickú cenu 15€.Len osobný odber.Pravidelne automaticky čisteni.
Predám kávovar zn.Tchibo Cafissimo
Podobné inzeráty
Kavovar Tchibo
Predám kavovar Tchibo Cafissimo na kapsule,zachovalý, pravidelne čisteny. Ku kávovaru dávam 70kapsúl viď foto.
Kávovar Tchibo
Predám ročný kávovar Tchibo. Ako nový. Malé používanie.
Kavovar tchibo
Predám Kavovar tchibo cafisimo, malo pouzivany Da sa robiť kava aj s mliekom
Pákový kávovar GRAEF + mlynček na kávu TCHIBO
Predám kvalitný pákový kávovar GRAEF ES702 nemeckej výroby. Od zakúpenia používaný iba doma. Je komplet s príslušenstvom, dokladom o zakúpení a návodom v SK jazyku. Je ešte mesiac v záruke. Je ako nový v 100% stave, od začiatku na vrchnej strane(ohrev šálok) sme dali utieračik, takže má minimálne známky poškriabania. Bližšie info Vám rád poskytnem telefonický. Po dohode viem pridať mlynček na kávu TCHIBO.
Kávovar a mlynček
Predám 3-ročný, málo používaný profi kávovar talianskej výroby, poloautomatický/automatický, dve hlavy, tyrkysové bočnice, výkon 3000W, objem boilera 12L, š.74cm x v.50cm x h.54cm..Kávovar je v top stave, predávam ho iba z dôvodu zmien v podniku a nezostáva na ňho miesto. Ku kávovaru predavam tiež elektronicky mlynček Fiorenzato F64E v bielej farbe, namletych ma 3200 kav, objem nasypnika 1,5kg. Mlynček predávam iba ku kávovaru, nie bez neho, kávovar predám aj samostatne. (pre pochopenie, mlynček predám iba v prípade, že je predaný už aj kávovar). Ku kávovaru prihodím aj drobnosti ako kefy, tamper, podložku, páky, čistiace prostriedky, jednorazový riad na kávu... Pôvodná cena kávovaru 3000eur Povodna cena mlynčeka 900 eur. Aktuálna cena spolu 2300 eur. Dohoda možná
Tchibo Cafissimo classic hot red
Predám kávovar na kapsle. Súčasť balenie je aj návod. + Zdarma otáčací stojan na kapsle. Pôvodná cena okolo 100€. Kontaktovat prosím emailom.