inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Kawasaki z1000sx

Kategória: Cestovné motocykle

Predám Kawasaki z1000sx r.v.2016 plne pojazdná nepadnutá, dokùpeny zadný nosič kufra a kufor ktorý má 3 polohy veľkosti na fotke je v najnižšej, nová brzdová kvapalina, iridiove sviečky, držiak telefónu s nabíjaním, cnc páčky a mám aj originálne, hliníkové uzávery nádržky na brzdovku, dekoračné zaslepky otvorov, nové výfuky MIVV s certifikátom a dB kilermi, originálnevýfuky, ďalší predný štít Original, tašky do kufrov, širší nadstavec na boční stojan, padáky predné a zadné, nové ešte nenamontovane predné brzdové doštičky, motorka ma 2 výkonové mapy, abs, kontrolu trakcie. reťaz a rozety menené cca 14tis. sú v dobrom stave. Kupovaná na Slovensku som 2 majiteľ Najazdené 42500km. Je to skvelá výkonná, obratna a hráva motorka. Dôvod predaja je kúpa druhej väčšej turistiky. Skutočne skvelý stav preto poprosím špekulanti typu dám o tisíc menej ani nevolajte, normálnej dohode po obhliadke sa nebránim. STK do 16.2.2025 teraz urobená.
Predám Kawasaki z1000sx
Podobné inzeráty
Kawasaki Z1000SX
Predám Kawasaki z1000sx r.v. 2018 kúpená na Slovensku. Motocykel je vo veľmi dobrom stave. Najazdených 315XX km. STK platná do 30.5.2024. Predná pneumatika menená 06/2022, zadnú priložím (Michelin Pilot Road 5). Homologované karbónové akrapovič výfuky s certifikátmi (originálne priložím), dymový veterný štít (originálny číry priložím), tvarované gélové sedadlá jazdca aj spolujazdca od Kawasaki (originálne priložím), mazanie reťaze Cobra, padáky+ padáky do prednej osky CSP, držiak telefónu RAM Mounts x-grip, kryt sedadla spolujazdca vo farbe motocykla, 12- voltová zásuvka, sada dvoch bočných kufrov vo farbe motocykla, gélovo živicový samolepiaci polopriehľadný chránič nádrže, rozšírenie päťky bočného stojana. Dohoda možná pri obhliadke. Znížená cena 10490 platí pokiaľ sa nepredá motocykel o ktorý mám záujem.
Predám Kawasaki z1000sx
Predám Kawasaki z1000sx r.v.2016 plne pojazdná nepadnutá, dokùpeny zadný nosič kufra a kufor ktorý má 3 polohy veľkosti na fotke je v najnižšej, nová brzdová kvapalina, iridiove sviečky, držiak telefónu s nabíjaním, cnc páčky a mám aj originálne, hliníkové uzávery nádražie na brzdovku, dekoračné zaslepky otvorov, nové výfuky MIVV s certifikátom a dB kilermi, originálnevýfuky, ďalší predný štít Original, tašky do kufrov, širší nadstavec na boční stojan, padáky predné a zadné, nové ešte nenamontovane predné brzdové doštičky, motorka ma 2 výkonové mapy, abs, kontrolu trakcie. Reťaz a rozety v dobrom stave. Kupovaná na Slovensku som 2 majiteľ Najazdené 42500km. Je to skvelá výkonná, obratna a hráva motorka. Dôvod predaja je kúpa druhej väčšej turistiky.
Predám Kawasaki z1000sx
Predám Kawasaki z1000sx r.v.2016 plne pojazdná nepadnutá, dokùpeny zadný nosič kufra a kufor ktorý má 3 polohy veľkosti na fotke je v najnižšej, nová brzdová kvapalina, iridiove sviečky, držiak telefónu s nabíjaním, cnc páčky a mám aj originálne, hliníkové uzávery nádržky na brzdovku, dekoračné zaslepky otvorov, nové výfuky MIVV s certifikátom a dB kilermi, originálnevýfuky, ďalší predný štít Original, tašky do kufrov, širší nadstavec na boční stojan, padáky predné a zadné, nové ešte nenamontovane predné brzdové doštičky, motorka ma 2 výkonové mapy, abs, kontrolu trakcie. reťaz a rozety menené cca 14tis. sú v dobrom stave. Kupovaná na Slovensku som 2 majiteľ Najazdené 42500km. Je to skvelá výkonná, obratna a hráva motorka. Dôvod predaja je kúpa druhej väčšej turistiky. Skutočne skvelý stav preto poprosím špekulanti typu dám o tisíc menej ani nevolajte, normálnej dohode po obhliadke sa nebránim.
Na predaj Kawasaki Z1000SX
Pradám Kawasaki Z1000SX r.v.: 2018 ( kúpená nová v SR ) 1. majitel, TOP stav - original kufre - zatmavený orig. štít - orig. priesvitný štít k moto Info na: foxoinzercia@
Kawasaki Z1000sx
Predám Kawasaki Z1000 SX kúpená a prihlásená v Kawasaki TGA LEVICE SK 3/14 najazdene cca 27500tisic.Motorka je v perfektnom technickom stave. Motorka nebola padnutá ani búraná motorka jazdila len dlhé trasy Dodatočne domontované: brzdové pancierové hadice Hell padací protektor na ráme vyhrievané rukoväte USB zásuvka nosič na tri kufre 2x bočné kufre 38L Tašky do bočných kufrov líthiová baterka uzamykateľný tankvak koncovky výfuku Akrapovic GP kúpené a montované priamo v Kawasaki K moto pridám: Originál výfukové koncovky Pôvodné plexi Skúšobná jazda len po zložení plnej ceny na ruku.
Kawasaki Versys 650 ABS 2018
Predám Kawasaki Versys 650, ročník 2018, 51KW Stav tachometra: 28 469 km (na motorke sa stále jazdí) Kupovaná na Slovensku. Servisovaná len v autorizovanom servise. Možnosť v predajni Kawasaki overiť históriu. STK platná do 31.03.2024 04/2023 menené platničky na predných brzdách. 05/2022 menené obe gumy - model Michelin Road 5 Výbava: padacie rámy, chrániče páčok, 12V zásuvka, držiak na navigáciu, nálepka na nádrži Kawasaki proti poškrabaniu, Kawasaki kryt chladiča, športový výfuk Dominator spolu so zvodmi (originál výfuk spolu so zvodmi je k motorke taktiež) , podložka pod bočný stojan, bočné kufre originál Kawasaki, zadný kufor s držiakom Givi Motorka ide hladko bez akýchkoľvek chýb. Jednoduché manuálne nastavenie pruženia vpredu aj vzadu. Ideálna do mesta ako aj na dlhé cesty. Motorka nikdy nebola padnutá. K motorke navyše pridám: navigáciu NAVITEL, plachtu, plátenú OXFORD tašku na zadné sedadlo, prídavné svetlá aj s držiakmi a napájaním.