inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kemping box do auta

Kategória: Kemping

Kemping box šírka 100cm,vyska 31cm,hlbka dozadu 44cm,sufliky vo výške od podlahy 13 cm čiže vojde aj do kufra z prahom.cena za komplet z varičom+1kartusa 220g, bandaska 5L.z ventilom,nerez drez.
Predám kemping box do auta
Podobné inzeráty
Kemping box
Kemping box šírka 100cm,vyska 31cm,hlbka dozadu 44cm,sufliky vo výške od podlahy 13 cm čiže vojde aj do kufra z prahom.
Predám vstavbu kemping do Peugeot expert teepe
PPredám vstavbu kemping do Peugeot expert teepe dlhá verzia,kuchynka spanie posteľ 1,9m, tečúca voda , odpad do kanistra,autozasuvka 12V, LED svetlo ,matrac rozlozitelny ,chladnička z polistiren boxu,výdrž 4 dní chladiť,,batéria14ah,+Markíza na záhradku montovana,,,bez chem.wc,,, rozmery šírka 117cm, výška 119cm,dĺžka dovnútra do auta ja 245cm, v prípade záujmu viem prispôsobiť, upraviť aj do vášho auta zdarma,cena 1499alebo dohodou
Kemping stôl + stoličky
Predam kvalitny!!! Rozkladaci ,kufrikovy kemping stôl +3 stoličky. Poctiva československa vyroba, ktora posluži ešte niekolko rokov. Vhodny do Karavanu, Kempingu, Stanovanie atd. Možne vozit stale v aute, nezabera vobec miesto.
Skladacia stolicka kemping rybolov
Predam 2ks zanovnych skladacich stoliciek. Idealne na kemping, rybolov a pod. Male, lahke, skladne a pritom celkom pohodlne. V pripade zaujmu volat, na sms nereagujem. Iba osobny odber.
Naftové kúrenie, vevor
Predám naftové kúrenie vevor 5kw, 12V ešte zabalené v krabici, nepoužívané. Kúpil som to na kemping ale polovička je málo dobrodruh na to, tak to posúvam. Cena plus poštovné. Prípadne osobne v Ba Vebasto, webasto, kemping, dielňa, domček, overland
Teleskopická tyč na kemping
Predám teleskopické tyče na kemping. Ľahké, skladné, v praktickej taštičke 2ks. Teleskopická tyč vhodná na camping a kempovanie. Vhodná aj k stanom.