inzercia, predaj, predám, bazár

Predám KinderKraft LULI gray

Kategória: Kojenecké potreby

Predám pohupujúce lehátko s melódiou 2v1 KinderKraft LULI gray
Používané 5mesiscov
V záruke
Dohoda možná
Vhodne od narodenia do 9kg

LULI je lehátko, ktoré sa od ostatných výrobkov odlišuje nielen krásnym moderným štýlom, ale aj kolísavým kyvadlovým pohybom. LULI hojdá dieťa kolísaním, pričom tento pohyb zodpovedá prirodzeným pohybom dieťaťa v lone matky. Pre dieťa je dôverne známy a príjemný. Kolíska sa vyznačuje taktiež aj modernou technológiou, ktorá umožňuje jednoduché a rýchle ovládanie. S týmto ležadlom bude upokojenie vášho dieťaťa alebo jeho uspávanie kolísaním ešte jednoduchšie. LULI má 5-stupňovú reguláciu rýchlosti kolísania a časovač, ktorý je možné nastaviť na 8, 15 a 30 minút (ak je časovač vypnutý, kolíska pracuje stále). Ovládací panel má navyše zabudovaných až 12 na počúvanie príjemných melódií. Bezpečnosť dieťaťa zabezpečujú vzájomne prepojené (2 výšky), 5bodové pásy. Kolíska je vyrobená z mäkkých, na dotyk príjemných látok, ktoré poskytujú dieťaťu pohodlie a komfort - súprava obsahuje aj mäkký, nastaviteľný vankúš. Kolíska je dodávaná s odnímateľnou hrazdičkou s 2 hračkami.
Predám KinderKraft LULI gray
Podobné inzeráty
Luli Chef
Luli Chef (hrnček var). Kupovaný máj/2022. Používaný minimálne. Vhodný na prípravu smoothie, príkrmov pre dieťatko, príprava polievočiek a iné pochúťky. Pripravý presne porciu je 1osobu takže žiadne plytvanie ;) známky používania má len sfarbenie na vrchnáku po príprave mrkvy, čomu sa nedá zabrániť. (Viď.foto). Inak je plne funkčný v orig. balení bez poškodení. :)
Hojdacie kresielko
Predám hojdacie kresielko Kinderkraft Luli, využívané 9 mesiacov. Kresielko je vhodné od narodenia do 9 kg. Kresielko je ako nové, bez závad.
Lehátko Kinderkraft Felio 3v1
Predám detské lehátko značky Kinderkraft po 1 dieťati. Málo používané, cca 5 mesiacov, ako nové. Nepoškodené. Vypraté. V strojčeku na hudbu a vibrácie sú nové baterky, ktoré priložím tiež. V prípade záujmu viem pridať k lehátku aj podložku značky emitex (používali sme ju na ochranu poťahu na lehátku). Viac informácií: Cena: 35€. Cez Whatsapp neodpovedám! Najlepšie osobný odber.
Lehátko Kinderkraft Felio 3v1
Predám detské lehátko značky Kinderkraft po 1 dieťati. Málo používané, cca 5 mesiacov, ako nové. Nepoškodené. Vypraté. V strojčeku na hudbu a vibrácie sú nové baterky, ktoré priložím tiež. V prípade záujmu viem pridať k lehátku aj podložku značky emitex (používali sme ju na ochranu poťahu na lehátku). Viac informácií: Cena: 30€. Cez Whatsapp neodpovedám! Najlepšie osobný odber.
Lehátko Kinderkraft
Predám vibrujuce lehátko značky Kinderkraft,ktoré okrem vibrovania hra aj meló v dobrom stave.Prikladam aj link pre podrobnejšie info. Preferujem komunikáciu mailom a osobný odber.
Predám polohovaciu postielku/pristelka Kinderkraft
Podrobnosti Stav Použité – ako nové Značka kinderkraft Predám príležitostne používanú polohovaciu postieľku. Na spanie sme ju nevyužívali, iba na občasné položenie bábätka v obývačke. K postieľke pribalím aj obojstranné hniezdo a vankúšik proti preležaniu hlavičky. Preferujem osobný odber, prípadne kuriér s platbou vopred na účet. Prístelka NESTE UP nie je len klasická prístelka k posteli rodičov. Ide o multifunkčný produkt – môže slúžiť ako samostatná detská postieľka, rovnako ako nahradiť cestovnú postieľku. NESTE UP je určený pre rodičov, ktorí chcú mať svoje malé blízko pri sebe a zároveň chcú zlepšiť kvalitu svojho spánku. Je to tiež vybavenie pre dojčiace mamičky, ktorých deti sa budia niekoľkokrát za noc. S NESTE UP nebudete musieť vstávať každé dve hodiny, aby ste mohli dieťa nakŕmiť. Táto multifunkčná prístelka má až 5 výškových úrovní a navyše môžete nastaviť uhol sklonu matraca na 2 úrovniach. Má dieťa nádchu a chcete mu uľahčiť dýchanie? Stačí zľahka zdvihnúť matrac! NESTE UP má rozbaľovaciu bočnicu, vďaka ktorej sa premení zo samostatnej detskej postieľky na prístelku. Vlastnosti Multifunkčná postieľka 3 v 1, slúži ako samostatná postieľka, prístelka alebo cestovná postieľka Ľahko sa pripája k posteli rodičov dlhými pásmi 5 výškových úrovní, takže sa ľahko nastaví podľa výšky postele Odolná a silná oceľová konštrukcia Rozkladacia bočnica má vstavanú sieť, ktorá poskytuje batoľaťu dostatočné prúdenie vzduchu a rodičom vizuálnu kontrolu nad dieťaťom Znížená bočnica je chránená mäkkým povrchom Možnosť nastaviť uhol sklonu matraca na 2 úrovniach Ľahko sa prepravuje Tvrdý matrac zaistí pohodlný a pokojný spánok (Odporúčané fyzioterapeutmi pre prvé mesiace života) Poťah postieľky možno zložiť a prať Prístelka spĺňa normy EN 16890:2017 a EN 1130:2019 pre detské postieľky a prístelky Obsah balenia: Oceľová konštrukcia Gondola Matrac Prestieradlo zo 100% Bavlna Prepravná taška