inzercia, predaj, predám, bazár

Predám klasickú prírodnú gitaru

Kategória: Strunové nástroje

Predám klasickú prírodnú gitaru, oceľové struny, 3/4, aj s obalom za 90 EUR

Predám klasickú prírodnú gitaru
Podobné inzeráty
Predám klasickú prírodnú gitaru
Predám klasickú prírodnú gitaru, oceľové struny, 3/4, aj s obalom za 90 EUR
Predám klasickú prírodnú gitaru
Predám klasickú prírodnú gitaru, oceľové struny, 3/4, aj s obalom za 90 EUR
Predám klasickú prírodnú gitaru
Predám klasickú prírodnú gitaru, oceľové struny, aj s obalom za 90 EUR
Predám kvalitnú elektro-klasickú gitaru TAKAMINE
Predám kvalitnú elektro-klasickú gitaru Takamine GC5CE-NAT aj s kufrom pre klasickú gitaru značky Gator. Gitara je veľmi kvalitný kúsok osadený elektronikou TP-4T Preamp s 3 pásmovým EQ a vstavanou ladičkou! Vhodné najmä pre pokročilých ale aj pre začiatočníkov. Na kufri sú samozrejme známky používania - veď na to predsa slúži aby ochránilo gitaru... Nástroj sa na nič nehrá a má úžasný zvuk ako pred tak aj po pripojení do komba. Gitara je používaná ale je o ňu dobre starané. Avšak má jeden malý detail na prednej doske chýba kúsok laku vďaka mojej nepozornosti (vid. na poslednej fotke).. nie je to nič závažné a dá sa to prelakovať za pár eur ak by to niekomu vadilo. Na gitare sú nové struny Martin M260 Classical. Nová bola kupovaná za 600eur aj s kufrom. Dohoda na cene možná.
Darujem klasickú gitaru
Darujem synovu klasickú gitaru. Prestal na ňu hrať. Nikto iný u nás doma na gitaru nehrá, takže sa na ňu len práši a zbytočne zaberá miesto. Je v dobrom stave a má nové struny. Gitaru darujeme spolu s puzdrom. Z dôvodu rekonstrukce domu sme sa rozhodli darovať niektoré naše veci, ktoré už nepoužívame. Nepodarilo sa nám ich predať, ale sme si istí, že niekomu dobre poslúžia a urobia radosť. Záujemcovia môžu prísť k nám osobne alebo ich môžeme poslať cez poštu. Kontaktovať nás môžete prostredníctvom webového formulára (e-mail) alebo telefonicky, ale len počas pracovného týždňa. Dominika Hamšíková hahamsikovadominika@
Predám prírodnú klasickú gitaru + struny a trsátka zadarmo
Predám klasickú gitaru ( španielku ). Je úplne nová, nepoužitá. Klasická gitara ( španielka ): Je vhodná pre začiatočníkov a študentov na Základných umeleckých škôl. Ku gitare sada náhradných strún a trsátok ako DARČEK. Záruka: 24 mesiacov Možnosť zakúpenia púzdra v cene 20 € za zľavnenú cenu 15 €. Klipovej ladičky 9 €, náhradných strún 5 € za sadu, kapodastra 8 €, podnožky 9 € a stojanu 10 €. Pôvodná cena 79 € , teraz za 59 € Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou v Bratislave ( prípadne v Novom meste nad Váhom, Piešťanoch, Hlohovci, Trnave, Senci, Dunajskej Strede, Galante, Nitre alebo v Topoľčanoch ) alebo v Žiline ( prípadne v Bytči, Považskej Bystrici, Novej Dubnici, Ilave, Trenčíne alebo v Prievidzi ) Prípadne zašlem kuriérom.