inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Klávesy ARK-168 FOX

Kategória: Klávesové nástroje

Predám Klávesy značky ARK-168 FOX
Malo používané,plus stojan iba vážny zaujemcovia
Predám Klávesy ARK-168 FOX
Podobné inzeráty
Predam elektronicke klavesy FOX ARK 160
Predam elektronicke klavesy FOX ARK 160. Su ako nove minimalne pouzivane.
Klávesy FOX 168
Predám klávesy ARK 168 s dynamikou, vhodné pre začiatočníkov. Súčasťou je adaptér a stojan na noty. Cena 90 eur príp. dohoda. Ideálne osobný odber.
FOX 168 BK
Predám tieto klávesy s dynamikou. Nefunguje na nich zvuk. Klavesy nie su po fyzickej stranke nijako poskodene. Nedavno prestal fungovat zvuk, po pripojeni sluchatok a zadani maximalnej hlasitosti je mozne pocut zvuk jemne ale je to prilis tiche na to aby to bolo realne pouzitelne. Displej funguje spravne, ukazuje noty, ktore su hrane a mody su taktiez funkcne. Klavesy mozem poslat v povodnom baleni. Ak by mal niekto zaujem o tieto klavesy a vedel by si opravit neznamu chybu so zvukom, tak mozete poslat financnu ponuku e-mailom alebo na Whatsapp.
klávesy Kurzweil KP150
Predám úplne nové klávesy zn. Kurzweil KP150. Klávesy majú množstvo funkcíí a efektov. Stav klávesov zodpovedá úplne novému nástroju bez poškodenia a akýchkoľvek znakov opotrebenia. Boli používané doslova len niekoľko hodín. V príslušenstve je obal(vak) na klávesy, stojan na noty, stojan na klávesy, zdroj napájania (adaptér na 220V) Majú krásny zvuk a neobmedzené možnosti variability....
Predám klávesy FOX 168 BK
Predám klávesy FOX BK nakoľko dcéra prestala navštevovať ZUŠ a už ich nepotrebujeme. Kupované v 10/2022. Ešte sú v záruke, bez poškodení, plne funkčné. Nabíjačka, stojan na noty sú súčasťou balenia. 90 €, prípadne dohoda možná.
Predám klávesy FOX 168 BK
P R E D A N É Predám klávesy FOX BK nakoľko dcéra prestala navštevovať ZUŠ a už ich nepotrebujeme. Kupované v 10/2022. Ešte sú v záruke, bez poškodení, plne funkčné. Nabíjačka, stojan na noty sú súčasťou balenia. 90 €, prípadne dohoda možná.