inzercia, predaj, predám, bazár

Predam klietku

Kategória: Ostatné

Predam ocelovu klietku rozmer 120x80x87 cm dxšxv
2x samostatne uzatvaracie dvierka, možnosť rozdelenia na 2 samostatné koterce.
Predam klietku
Podobné inzeráty
Klietka pre zajaca
Predám klietku pre zajaca aj s vybavením. Klietka má rozmery 101 výška, 101 hrúbka a hĺbka je 64,5cm. Rozmery prepravky 25výška 40 hĺbka. Žrádlo pre zajaca je takmer plné, seno tiež. Klietka je na niektorých miestach mierne ohryzená, ale zvonku to takmer vôbec nie je vidieť. Klietku je možné rozložiť a spraviť z nej pôvodnú menšiu jednoposchodovú klietku. Len osobný odber. Klietku predávame vcelku so všetkým príslušenstvom. Ohľadom ceny dohoda možná. Trenčín Zlatovce.
Komplet klietka aj s bateriovym gripom pre bmpcc 6k
Predám túto komplet klietku pre kameru blackmagic pocket 6k. Keďže je to klietka pre tuto kameru ktorá pocita s pripevneným battery gripom ponúkam aj grip spolu s tým. Ak náhodou battery grip máte predám samostatne aj len klietku s príslušenstvom. Rovnako predám osobitne aj battery grip. Ideálne však vsetkonspolu. Všetko v bezchybnom stave. Grip je ako nový a len ten stojí 350 eur. Takze cena naozaj symbolická. Pri zaujme osobitne cena dohodou. Zadarmo pridám tienidlo na externý monitor lebo ma lepený rám. Predávam aj follow focus na klietku a iné veci z výbavy. Všetko výhodne v bezchybnom stave. Pozri inzeráty.
myšku s klietku
Myš s klietku plus celé príslušenstvo peniaze pýtam iba za klietku
Predám klietku
Predám klietku cena 25e
Predám palivové drevo
Predám tvrdé polosuché palivové drevo štiepané v dlžkach 33 cm a na 25 cm, Balené to je v klietkach 1m x 1m x 1m (1 meter priestorový ). Cena za klietku za 33cm : Buk 145 € , Agát 150 € , Dub 140 € ,Čerešňa 140 €, Mix dub-jaseň-hrab-čerešňa 140€ .Za 25 cm je doplatok 7 € za klietku .V prípade potreby zabezpečím aj dopravu .
Predám klietku
Predám klietku pre fretky, cincily, vtáctvo na kolieskach …. Výška 95 cm, šírka 68 cm a bočná šírka 41 cm.