inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihu Slovenské hrady zámky a kaštiele

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám peknú knižku Slovenské hrady,zámky a kaštiele z vydavateľstva Foni book. Ako nová.
Predám knihu Slovenské hrady zámky a kaštiele
Podobné inzeráty
Slovenské hrady, zámky a kaštiele - Kusák, Križanová
predám knihu Slovenské hrady, zámky a kaštiele - Kusák, Križanová od Kusáka a Križanovej, stav veľmi dobrý, pozri aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno
Slovenské hrady, zámky a kaštiele
Slovenské hrady, zámky a kaštiele
Odborné knihy , publikácie..
Odborné knihy , publikácie.. Ceny sú uvedené na foto za kus Leonardo da Vinci, Románské a gotické umenie, Staroveké kultúry, Umenie Orientu, Encyklopedie svetového malírství, Námorné bitky, Ovidius, Giotto, Velázquez, Poklady Asie, Slovensko moje, Slovenské hrady, zámky a kaštiele, Klenot gotiky, o sochárskej reprodukcii, Nejkrásnejší katedrály sveta, Tapisérie Primaciálneho paláca v Bratislave, Slovensko moja vlasť, Hrady a zámky, Tatry, Kraj pod Tatrami, Tatry, Tatry naše malebné, Národné parky Slovenska, Hrady- castles, Hrady, Dóm sv. Martina, Bratislava, Petržalka, Región Bratislava, Rím Marka Aurela, Rovnobežka, Vlastivedný slovník obcí na Slovensku, Národné kultúrne pamiatky na Slovensku, Republika naša, Kniha o Slovensku, 101 leteckých pohľadov na Česko a Slovensko, Piešťany a okolie, Pieseň o Slovensku, Veľký o Slovensku, Veľký odkaz, Za krásami Slovenska, Arboretum Mlyňany, Pieseň o slovenskej zemi, práci a chlebe, Krásy a vzácnosti slovenskej prírody, SNV, Slovenská Amerika, Stretnutie s krásou, Klenoty neživej prírody Slovenska, Slovensko moja vlasť, Od Kriváňa k Javorine, Východné Slovensko, Dunaj v Československu, Roháče, Prírodné rezervácie na Slovensku, Československo,, Bojnice, Kúpele Bojnice, Košice, KE -Miškolc, Trenčianske Teplice , Turiec, Prievidza, Poľana, Kysucké Nové mesto, Veľká cena Bradla...
Knihy o Slovensku a Bratislave
Predám tieto knihy: J. Sekal, Slovensko, rok 1984 - 5 eur Š. Pisoň - Hrady, zámky a kaštiele na Slovensku - 10 eur E. Križanová, D. Kusák - Slovenské hrady, zámky a kaštiele - 5 eur I. Rusina - Renesančná a baroková plastika v Bratislave - 7 eur L. Šášky - Bratislavské rokoko - 5 eur K. Biathová - Maliarske prejavy stredovekého Liptova - 9 eur Š. Holčík - Korunovačné slávnosti Bratislava 1563-1830 - 7 eur V. Obuchová a kol. - Pamiatky Bratislavy - 10 eur J. Pokorný a kol. - Pamiatky a príroda Bratislavy - 5 eur T. Štefanovičová a kol. - Najstaršie dejiny Bratislavy - 9 eur Spisy mestského múzea v Bratislave 100 rokov mestského múzea v Bratislave 1868-1968 - 5 eur Pre viac info, foto ma kontaktujte. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Hrady, zámky a kaštiele na Slovensku
Predám knihu Hrady, zámky a kaštiele na Slovensku, autor Štefan Pisoň, vydala Osveta v r. 1983. Kniha je zachovalá, nepoškodená, 453 strán, čiernobiele obrázky. Cena 12€ + poštovné, príp. osobný odber. Info na mail, nie sms.
Hrady, zámky a kaštiele na Slovensku
Predám knihu Hrady, zámky a kaštiele na Slovensku, autor Štefan Pisoň, vydala Osveta v r. 1983. Kniha je zachovalá, nepoškodená, 453 strán, čiernobiele obrázky. Cena 10€ + poštovné, príp. osobný odber. Info na mail, nie sms.