inzercia, predaj, predám, bazár

predám knihu storočie hokejových hrdinov

Kategória: Ostatné

kniha je v dobrom stave

9 € plus poštovné
predám knihu storočie hokejových hrdinov
Podobné inzeráty
Storocie hokejovych hrdinov
Predam knihu 100 najväčších hviezd všetkých čias STOROČIE HOKEJOVYCH HRDINOV, stav nova, pc 13e, predam 5e +kurier 3e.
Storočie chirurgov - Thorwald Jürgen
Aj chirurgia má svoje dejiny. Pestré a úchvatné. Čo predchádzalo prvému ostrému zárezu skalpelom do živej ľudskej kože? Aj o tom nám rozpráva nemecký spisovateľ Jürgen Thorwald vo svojej fascinujúcej knihe. V roku 1846 sa objavom narkózy začína úžasné storočie chirurgov. Skončila sa doba špinavých rúk i zbytočných infekcií, skončila sa doba, v ktorej bol obyčajný zápal slepého čreva rozsudkom smrti. Chirurgické umenie vynieslo v druhej polovici devätnásteho storočia medicínu na piedestál a spôsobilo v nej skutočnú revolúciu. Storočie chirurgov, to je strhujúci príbeh chirurgie, pri ktorom sa Jürgen Thorwald opiera najmä o spomienky svojho starého otca Henryho Stevena Hartmanna. Ten sa ocitol v Bostone pri objavení narkózy a tento objav v ňom prebudil obrovskú vášeň pre medicínu a najmä pre chirurgiu. Bol presvedčený, že vďaka narkóze čaká chirurgiu obrovský pokrok a túto správu chcel rozšíriť do celého sveta. Pestrá a pútavá kniha Jürgena Thorwalda sa dočkala mnohých vydaní po celom svete a každá ďalšia generácia ju číta znova so zatajeným dychom. Storočie chirurgov vychádza v preklade Dany Petrigáčovej. (+3,10€ poštovné a balné)
predám knihu storočie hokejových hrdinov
kniha je v dobrom stave 7 € plus poštovné
Litvínov - série hokejových karet - 2007/2008
Prodám zachovalou sérii hokejových karet týmu HC Litvínov. Nechybí v ní hráči jako Reichel, Šlégr. Série je z většiny podepsána.
Miroslav Válek: Zakázaná láska, Preklady, Tri knihy nepokoja
Predám knihu od autora Miroslav Válek: Zakázaná láska. Kresby Albín Brunovský, Výber z lyriky, Rok vydania 1987. Počet strán cca 127. Kniha je bežne opotrebovaná vzhľadom na svoj vek, pekný stav, obsahuje venovanie, kniha nemá papierový prebal. Cena 10 € + poštovné, ... Predám knihu od autora Miroslav Válek: Tri knihy nepokoja. vydal Slovenský spisovateľ, rok vydania 1967, vydanie prvé, vydanie v koži len 600 výtlačkov, Počet strán 188. Malý formát. Kniha je bežne opotrebovaná vzhľadom na svoj vek, pekný stav, obsahuje venovanie. Cena 14 € + poštovné … Predám knihu od autora Miroslav Válek: Dotyky, príťažlivosť, nepokoj. vydal Slovenský spisovateľ, rok vydania 1964, vydanie len 2500 výtlačkov, Počet strán 156. Kniha je bežne opotrebovaná vzhľadom na svoj vek, pekný stav. Cena 15 € + poštovné … Predám 62 ročnú knihu od autora Miroslav Válek: Príťažlivosť. vydal Slovenský spisovateľ, rok vydania 1961, prvé vydanie vydanie len 1500 výtlačkov, Počet strán 48. Kniha je bežne opotrebovaná vzhľadom na svoj vek, pekný stav, papierový prebal javí známky opotrebovania, Cena 12 € + poštovné ... Miroslav Válek: Milovanie v husej koži, Pre členov Kruhu milovníkov poézie vydal Slovenský spisovateľ, zväzok 10, rok vydania 1965, prvé vydanie, počet strán cca 80, veľmi pekný stav, obsahuje podpis a datovanie autora, Cena 40 € + poštovné. Rovnakú knihu mám aj bez venovania autora, pri tej je cena 12 € + poštovné ... Predám knihu od autora Miroslav Válek: Preklady Voznesenskij, Ajgi, Corso, Rilke, Verlaine, Martynov… Edícia Básnický preklad. Zväzok 1. Slovenský spisovateľ. Rok vydania 1977. Náklad len 3000 výtlačkov. Počet strán cca 520. Pekný stav. Cena 12 € + poštovné ... Predám knihu od autora Mirolav Válek: Básne Rok vydania 1981. Prvé vydanie. Počet strán 288. Veľmi pekný stav. Cena 20 € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – časť Nivy. Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
Storocie pandemii
Storocie pandemii