inzercia, predaj, predám, bazár

Predam knihu Svedectvo dejín o slovenčine od Rudolfa Krajčov

Kategória: Zberateľstvo

Predam knihu Svedectvo dejín o slovenčine od Rudolfa Krajčoviča . Top stav , vid foto . Reč takto zachytených historických faktov premietame na stránky tejto publikácie, aby nám sprítomnili dlhú dejinnú púť nášho národného jazyka: od veľkomoravskej epochy cez šero uhorského feudalizmu až po počiatky jeho dnešnej spisovnej podoby a po jeho nárečia v súčasnosti.Platba vopred na účet + poštovné 3,60 . Cena 30 eur + poštovné . Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty kde ponukám aj ine publikacie a knihy
Predam knihu Svedectvo dejín o slovenčine od Rudolfa Krajčov
Podobné inzeráty
Predam knihu Svedectvo dejín o Slovenčine
Predam knihu Svedectvo dejín o slovenčine od Rudolfa Krajčoviča . Top stav , vid foto . Platba vopred na účet + poštovné 2,60 . Cena 20 eur + poštovné .
Úradné lekárske svedectvo r. 1928, Šahy,
Predám úradné lekárske svedectvo r. 1928, Šahy, kolok, úradná pečiatka okresného lekára Cena + poštovné (platba vopred)
Predám knihy SPOMIENKY A SVEDECTVO + Proces s dr. J. Tisom +
SPOMIENKY A SVEDECTVO + Proces s dr. J. Tisom + Proces proti vlastizradným biskom + zberateľské predmety . Stav vid foto . Platba vopred na účet + poštovné 4,60 eur . Cena spolu 25 eur. Týmto prehlasujem, že nikoho a nič nepropagujem a nie som žiadnym prívržencom ani sympatizantom žiadneho zakázaného hnutia, knihy slúžia výhradne na zberateľské účely. Pozrite si aj dalšie moje inzeraty kde ponukam aj ine publikacie a knihy.
Predam knihy Tvurcove dejin I. II. III. IV. V. čast
Predám knihy Tvurcové dejín časť I. II. III. IV. V . od Karla Stoukala 1934 - 1936 . Čtyři tisíciletí svetových dejin v obrazech dob a osobnosti. Stav vid foto. Obal kníh opotrebovaný , ale listy v dobrom stave . Platba vopred na účet + poštovné 5 eur . Cena spolu 40 eur + poštovné .
0 eurová bankovka Bratislavské korunovácie RUDOLFA
Predám 0 eurovú bankovku Korunovácie Rudolfa
psia znamka Rudolfa Bertrana 1914-1941
Psia znamka Rudolfa Bertrama info o nom vid: