inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihy v slovenčine, češtine a angličtine

Kategória: Beletria

Uvedené ceny sú bez poštovného. Zasielam poštou, platba len vopred, nie na dobierku.

Cormac McCarthy: Dítě boží- PREDANÉ
George R. R. Martin: Tufova dobrodružství - PREDANÉ
Julian Barnes: Arthur a George 3,-
Mika Waltari: Egypťan Sinuhe 3,-
Nick Cave: A uzřela oslice anděla 5,- PREDANÉ
Robert Harris: Otčina 5,-
Joe Hill: Oblek mŕtveho 3,-
P. J. Parrish: The Little Death 3,-
José Saramago: Blindness 3,-
Margaret Atwood: Alias Grace 3,-
Orhan Pamuk: Moje meno je Červená 5,-
Jorge Luis Borges: Rozhovory mŕtvych 3,- PREDANÉ
Salman Rushdie: Bes 3,-
Marianne Fredrikssonová: Kto kráča v temnotách 3,-
Paul Auster: Kniha ilúzií 3,-
Paul Auster: V krajině posledních věcí 3,-
Paul Auster: Putovanie v skriptóriu 3,-
Paul Auster: Brooklynské frašky 3,- PREDANÉ
Harper Leeová: Postav hliadku 5,-
Ned Beauman: Boxer, brouk 3,-
Simon Urban: Plán N 3,-
Jo Nesbo: Macbeth 7,-
Peter Hoeg: Cit slečny Smilly pre sneh 3,-
Arturo Pérez-Reverte: Dumasov klub 3,-
Vikas Swarup: Miliardár 2,-
John Irving: Štvrtá ruka 3,-
John Irving: Modlitba za Owena Meanyho 7,-
Jack London: Martin Eden 5,-
Jonathan L. Howard: Nekromant Johannes Cabal 3,- PREDANÉ
Franz Kafka: Proces 3,- PREDANÉ
Charles Bukowski: Príbehy obyčajného šialenstva 5,- PREDANÉ
Ján Rozner: Sedem dní do pohrebu 5,-
Predám knihy v slovenčine, češtine a angličtine
Podobné inzeráty
Knihy - anglické, slovenské, české
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine, češtine a angličtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. To Kill a Mockingbird - Harper Lee - nová, nevhodný darček, na obale je mierne zošúchaná, v angličtine 2. Love looks pretty on you - Lang Leav - - poézia a próza, čitaná jedenkrát - v angličtine 3. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 7. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 8. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 9. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 10. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 11. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 12. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 13. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Knihy - anglické, slovenské, české
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine, češtine a angličtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. To Kill a Mockingbird - Harper Lee - nová, nevhodný darček, na obale je mierne zošúchaná, v angličtine 2. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 3. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 7. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 8. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 9. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 10. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 11. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 12. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Knihy - slovenské, české
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine, češtine a angličtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 2. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 3. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 7. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 8. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 9. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 10. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 11. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Knihy - rôzne
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine a češtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 2. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 3. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 7. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 8. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 9. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 10. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 11. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
ZBIERKA KRÁSNEJ SVETOVEJ LITERATÚRY
CHARLES DICKENS: Príbeh dvoch miest 1.vyd rok 1951 Používaná, kompletná Pan Pickwick Veľké ilustrovane vydanie Veľké nádeje Bez poškodeni, chýba čistá prvá stránka bez textu - grátis k ostatným od Dickensa ——— všetky tri spolu 9€ WILLIAM SAROYAN 1) TRACYHO TIGER Kniha je nová, v top stave, nepoužívaná. 7€ 2) KRÁTKÁ PROJÍŽĎKA V NEBESKÉM KOČÁŘE Vynikajuci stav, kniha je nepoužívaná 9,5€ 3) ODVÁŽNÝ MLADÝ MUŽ NA LÉTAJÍCÍ HRAZDĚ Volvox globator, Rok vydania: 1995 v češtine, nepoškodený papierový obal, tvrdá väzba, 126 strán Krásny stav bez poškodeni 9,5€ 4) TATI, TOBĚ PŘESKOČILO Rok 1993 Kniha je nová a nepoužívaná, top stav 6€ ————- Všetky štyri knihy spolu - 24€ CERVANTES Dômyselný rytier Don Quijote de La Mancha Mladé letá, Bratislava rok 1965 slovenský jazyk Originál plátená väzba + pôvodná obalka ilustrovaná A. Brunovskym 260 str. ilustroval:Brunovský 10€ KURT VONNEGUT Bitúnok č. 5 Kolíbka Galapágy ———————- Obidve spolu 9€ SALINGER 1) Kto chytá v žite V slovencine Používaná, kompletná, v predu dávna pečiatka 2) Deväť poviedok Šetrne používaná, kompletná V slovencine ———————- Obidve knihy spolu 9€ HERMAN HESSE * Stepni vlk V sk, paperback 13€ * Peter Camenzind V slovencine 3€ *Demian V sk, nepoužívaná, výborný stav 10€ JOSEPH HELLER Hlava XXII Záverečná! - pokracovanie Hlavy XXII Něco se stalo Bůh ví ———————- Všetky štyri spolu 16€ EDMOND ROSTAND Cyrano z Bergeracu Slovensky preklad 7€ REMARQUE Tři kamarádi V cz 3,6€ Tiene v raji V sk Nepoužívaná 3,5€ Výťazný oblúk V slovencine, bez poškodeni 1.vydanie rok 1947 6€ JONATHAN SWIFT Gulliverovy cesty V cz, nepoužívaná, malé oderky pap. obalu DOSTOJEVSKIJ Bílé noci V cz, výborný stav 5€ UMBERTO ECO Meno ruže Nepoužívaná 5€ JOHN STEINBECK Túlavý autobus V slovencine 4,5€ O myších a lidech Vynikajuci stav 4,4€ ——————- Alebo obidve spolu 8€ BRÖNTEOVA Jana Eyrova Búrlivé vysiny Profesor Tajomná pani Grahamová ——————— Všetky štyri spolu 13€ MARIO PUZO Temná aréna Nepoužívaná 4,4€ GUY de MAUPASSANT Miláček Krásne veľké ilustrované vydanie Žiadne poškodenia 4,8€ STENDHAL : ČERVENÝ A ČIERNY Krásny stav Žiadne poškodenia V slovencine 4,5€ R. THÁKUR DOMOV A SVET Vydala Živena Rok vydania 1946 255 strán Vynikajuci stav, nepoužívaná, v predu malé meno, malé známky veku na papierovom prebale 5€ CHALÍL DŽIBRÁN PROROK. ZAHRADA PROROKOVA Rok 1990 Top stav, nepoužívaná 7€ Séria vydavateľstva TATRAN edícia Zlatý fond svetovej literatúry : OSCAR WILDE : Portrét Doriana Graya, Vejár l
Predam knihy, rozne tituly
Predám knihy. Cena knihy + poštovné. Popripade osobny odber v BA 1. The Post-Birthday World - Lionel Shriver v anglictine, Hard cover - 7 2. Life, Art and America - Dreiser Theodore v anglictine, Hard cover - 2 3. What's My Motivation? - Michael Simkins v anglictine, Paperback - 5 4. A Tree Grows in Brooklyn - Betty Smith v anglictine, Paperback - 3 5. Extreme: My Autobiography - Sharon Osbourne v anglictine, Paperback - 3 6. Meno ruže - Eco, Umberto, Hard cover - 3 7. Tokio - Mo Hayder, Hard cover - 5 8. Kde domov tvůj...? - Michael Moore, Hard cover - 6 9. Barry Trotter a bezočivá paródia - Michael Gerber, Hard cover - 6 10. Hlúpi bieli muži - Michael Moore, Hard cover - 6 11. Volám sa Ašer Lev - Chaim Potok, Hard cover - 6 12. The Lost Boy - Dave Pelzer, Hard cover - 3 13. Musíme si promluvit o Kevinovi - Lionel Shriver, Hard cover - 6 14. Dotknout se snu - Vojtěch Lindaur, Hard cover - 2 15. Parník filozofů, Lenin a vyhnání inteligence -Lesley Chamberlainová, Hard cover - 10 16. Mistrovství v 3ds Max - Kříž, Jan , Hard cover - 20 17. Reflexie v africkej samote - František F. Kuruc, Hard cover - 2 18. Co vás nenaučí na Harvardu - Mark H. McCormack, Paperback - 2 19. ZÁKLADY PSYCHOLÓGIE - Július Boroš, Hard cover - 6 20. Wild Animus - Rich Shaperov v anglictine, Paperback - 5 21. Meditace - Stefano Autieri , Paperback - 3 22. Sudoku - 600 Hlavolamu, Paperback - 3 23. Portrét Doriana Graya - Oscar Wilde, Hard cover - 3 24. Americké dialogy American Dialogues - Ľuboš Jurík, bilingual , Hard cover - 10 25. Jedy - Víme, co jíme? - William Reymond, Paperback - 3 26. Kniha Formovanie postavy - Margit Rüdigerová, Paperback - 1 27. Dobrý člověk ještě žije - Romain Rolland, Hard cover - 2 28. Smaragdové oči- alebo Čo sa nezmestilo do filmu - Daniel Steel Kvasnica, Peter Kuko Hrivnák - 10