inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knižku-výrobná prax 1

Kategória: Encyklopédie

Predám knižku-výrobná prax 1,úplne ako nová.Kontakt mailom,číslo je neplatné.Pozrite všetky moje inzeráty!!!:-)Dohoda istá.
Predám knižku-výrobná prax 1
Podobné inzeráty
Predám knižku Dieťa
Predám knižku Dieťa od Kim Daviesovej. Knižka má výborný stav.
Predám alebo ZA MOBIL knižku Vedeli ste? Otázky a odpovede,
Predám alebo ZA MOBIL knižku Vedeli ste? Otázky a odpovede, ktoré vás zaskočia Nová, nepoužívaná. Zaujímavá, encyklopedická. VHODNÁ AKO DARČEK. 100 % stav, nepoužívaná. Osobný odber, Prešov - Sekčov, ZOC MAX, alebo Eperia. Alebo pošlem na dobierku, ak dopredu zaplatíte poštovné na účet. Parametre produktu Vedeli ste? Otázky a odpovede, ktoré vás zaskočia Základné údaje Výrobca Ikar Sarah Hermanová naučné Nakladateľstvo Ikar, a.s. Počet strán 256 Rok vydania 2019 Rozšírené údaje slovenský ISBN 978-80-551-6447-2 Brožovaná bez přebalu lesklá Popis produktu Môžete zomrieť na zlomené srdce? Prečo sa žirafám nezakrúti hlava? Kto vynašiel krájaný chlieb? Staňte sa najchytrejším človekom pri spoločenskom posedení, najmúdrejším hosťom na svadbe a najzdatnejším rozprávačom na koktejlovej párty. Či už sa snažíte urobiť dojem na svojich priateľov, alebo si jednoducho chcete rozšíriť svoje vedomosti, kniha Vedeli ste? je pre vás ako stvorená. Prekypuje zrnkami múdrosti, ktoré podporia vaše mozgové bunky, je v nej množstvo príbehov, ktoré prekvapia a potešia aj tých najhorlivejších fanúšikov podrobných informácií. Z anglického originálu Who knew? Questions that will make You think again (Quid Publishing, Brighton 2017) preložil Milan Thurzo.
Slavné osobnosti
Ponúkam knižku z edície 1000 - Velká obrazová encyklopedie, Slavné osobnosti a knižku 234 českých osobností Nám sa veľmi osvedčili pri tvorení projektov, hoci sú napísané v českom jazyku. Knihy sú v 100% stave. Kontakt prostedníctvom mailu, telefón je vymyslený. Cena: 8 EUR/kus. Pri kúpe oboch kusov pribalím zdarma knižočku České královny.
Predám knihu Ľudské telo
Predám čítanú knihu v dobrom stave (na prednej strane venovanie, na úplne zadnej strane fľak v roku). Obsah bez poškodenia, dobrý stav, počet strán 336. * Ľudské telo - komplexný sprievodca po ľudskom tele a jeho funkciách cena 11,00 € aj iné knihy v ponuke - ďalšie inzeráty Knižku zasielam po prevode peňazí na účet. K cene pripočítam cenu poštovného podľa cenníka slovenskej pošty.
Encyklopédia dramatických umení Slovenska 1 A-L
Predám knižku: Encyklopedický ústav Slovenskej akadémie vied - Encyklopédia dramatických umení Slovenska 1 A-L (1989) = 10€+poštovné V prípade záujmu ma kontaktujte sms-kou na uvedené číslo. Ďakujem.
Encyklopédia dramatických umení Slovenska 2 M-Ž
Predám knižku: Encyklopedický ústav Slovenskej akadémie vied - Encyklopédia dramatických umení Slovenska 2 M-Ž (1990) = 10€+poštovné V prípade záujmu ma kontaktujte sms-kou na uvedené číslo. Ďakujem.