inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knižky

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám knižky Domáce mydlá, Domáca kozmetika, Domáce čistiace prostriedky

Cena za všetky knižky 5€


Predám knižky
Podobné inzeráty
Valerij Sineľnikov & 160 lekcií
Predávam knižky (Stan sa tvorca svojho života), (Stan sa tvorca svojho života 2), (Tajomná Sila slova), (Očkovanie proti stresu). Knižky sú vo dobrej kondícii, ale kryt/predok knižky je poškodený pre knižku Tajomná sila slova (ako vidieť na fotkách), strany ale sú poriadku na všetky knižky. Cena za všetky knižky je 30 eur plus poštovne.
Viilma Luule (Bezo zla v sebe) (Príčiny chorôb a ich liečen)
Predávam knižky (Bezo zla v sebe), (Príčiny chorôb a ich liečenie) . Knižky sú vo dobrej kondícii, (ako vidieť na fotkách), strany ale sú poriadku na všetky knižky. Cena za knižky je 16 eur plus poštovne.
Luule Viilma
Predávam knižky (Duševní světlo), (Světlý pramen lásky) . Knižky sú vo dobrej kondícii, (ako vidieť na fotkách), strany ale sú poriadku na všetky knižky. Cena za knižky je 20 eur plus poštovne.
Pavol Lukac & Rudolf Chmel
Predávam knižky (Moja maďarská otázka), (Dejiny a zahraničná politika v strednej Európe), (Moje slovenské pochybnosti). Knižky sú vo dobrej kondícii použite možno raz, alebo dvakrát. Cena za všetky knižky je 19 eur plus poštovne. Som ochotný vyjednávať cenu.
Predám kuchárske knižky so zdravou výživou
Predám kuchárske knižky, kuchárky vo výbornom stave: Luštěniny + hrášek a fazolky (Andrea Peková, CZ jazyk, 80 strán, edícia Pavla vaří a peče zdravě) 2,50 € Tofu zdravě bez cholesterolu (Pavla Momčilová, CZ jazyk, 80 strán, edícia Pavla vaří a peče zdravě) 2,50 € Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena (Stanislava Jarolímková, CZ jazyk, 112 strán) 2 € Šaláty - Recepty šikovnej gazdinky (Jana Horecká, SK jazyk, 80 strán) 1,50 € Nová kniha nátierok - Originálne, chutné, zdravé (Jana Horecká, SK jazyk, 88 strán) 1,50 € Jedlá, ktoré liečia - recepty (vyšlo ako príloha knihy Domáci lekár - PWP, SK jazyk, 56 strán) 1,50 € Cena knižiek je uvedená v texte + poštovné podľa prepravcu. Po dohode je možnosť dovozu po trase Púchov-Pov.Bystrica-Bytča-Žilina. Inzerát platí do zmazania. Slová: kuchárka, vegan, vegetariánska zdravá strava, obilniny, strukoviny, nátierky, orechy a semienka, recept
Predám knižky: cena a stav viď nižšie. Pozrite aj ďalšie moj
Predám knižky: cena a stav viď nižšie. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty: pri odbere aspoň 4 ks - dohoda na cene. Uprednostním osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. CENA A STAV: Kulinária Maďarsko - 12 € - obitý roh obálky aj stránky vnútri: nebráni používaniu, inak stav veľmi dobrý :) Veľká obrazová kuchárka - 5 € - výborný stav 2000 najlepších receptov z našej i zahraničnej kuchyne - 5 € - výborný stav Bukovský: Návod na prežitie pre ženu - 12 € - výborný stav Zoufalé manželky - Kuchařka - 5 € - drobné poškodenie obálky, inak výborný stav Čaje a byliny - 2 € - výborný stav Veľký sprievodca diétami - Vyberte pre seba tú najlepšiu! - 4 € - výborný stav Robert S.Morse: Zázračná detoxikace - syrová strava a byliny pro dokonalou buněčnou regeneraci - 8 € - výborný stav Lalvani: Jóga proti stresu - 3 € - výborný stav Bini: Strečink - protáhnout si tělo i mysl a vrátit jim pružnost - 3 € - výborný stav Buď fit s ČT - 3 € - výborný stav Tekelyová - Ženy nebláznite - Vek je len číslo - 2 € - výborný stav Tekelyová - Chlapi, neštvite nás už! - 2 € - drobné vady obálky, inak výborný stav Ako pochopiť ženu - 2 € - drobné vady obálky, inak výborný stav