inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knižky od Matkina

Kategória: Beletria

Predám knižku Aj ja Teba od Maxima E. Matkina. Knižka je vo veľmi dobrom stave. Obal knihy je trochu poškrabaný a vzadu natrhnutý.
Ostatné tri: Mužské interiéry, Nie na ústa a Miluj ma ironicky sú v dobrom stave.
Predám knižky od Matkina
Podobné inzeráty
Predám knihy od Matkina na obr
Predám knihy od Matkina na obr Kus 3,-€
Knižky, knihy
Knížky, knihy Dobrý deň, predám knižky: Harper Lee - To kill a mockingbird - v angličtine - na boku mierne ošúchaná - cena 7€ Jana Šulková - Odvrhnutá - 5€ Jana Šulková - skús to znovu - 5€ (Prípadne spolu za 7€) Eva Urbaníková - Príliš osobná známosť - na začiatku je firemné venovanie - cena 2€ Wendy Mass - Za trest trinásťročná - 5€ Abi Elphinstone - Zlodej snov - 5€ Lil Chase - Ako zbaliť chalana - 4€ Emma Moss - Vlogerky - 4€ - v češtine Emma Cline - Kult - 5€ Sue Monk Kiddová - Vynález krídel - 6€ Gayle Forman - Bola som tu - 4€ Knižky sú párkrát čítané, posledné roky iba ležali na poličke. Niektoré sú vhodné pre mladších čitateľov(tínedžerov). V prípade záujmu o viaceré knihy, možná dohoda na cene. Môžem poslať bližšie fotografie. Po dohodne je možný osobný odber v Námestove alebo Brne, alebo balíček posielam poštou - ceny sú uvedené BEZ poštovného. Prosím písať na mail, tel. číslo vymyslené. Kuk an moje ostatné inzeráty :)
Knižky o Jaromirovi Nohavicovi
Predám dve knižky: Dana Čermáková: Jarek Nohavica - cena 5 € - výborný stav Hledání Jaromíra Nohavici - cena 4€ - veľmi dobrý stav, len zospodu knižky drobnejšie fľaky, nie však vnútri knižky, len zvonku (viď posledná foto) V prípade odberu oboch knižiek: cena dokopy 7 € Uprednostním osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. ******************************************** Mám viac inzerátov, pozrite prosím :) V prípade odberu viacerých vecí z mojej ponuky - DOHODA NA CENE :)
Predam knihy Ziadne prudke pohyby, Hviezda jasna
Predam knihy od Matkina: 1. Ziadne prudke pohyby 2. Hviezda jasna Ako nove. Cena 3 Eura/kus. Spolu 5 Eur.
Predám knihy
Predám knihy Joy Fieldingovej, Maxima E.Matkina a Jackie Collinsovej Uteč Jane a Rozlúč sa s mamičkou - 3,- Nič neprezrádzaj, Až na dno, Odsúdená na život, Dobré úmysly -po 4,- Matkin všetky po 4,- Collinsová - Hriešnici, Keď láska zabíja, Žrebec - po 3,- Svet je plný...mužov,žien, Rocková hviezda, Americká hviezda - 4,- Hollywoodske deti - 5,-
Knihy: Maxim E. Matkin
Predám nasledujuce knihy Maxima E. Matkina: Aj ja teba ❌Úplne najviac ❌Žiadne prudké pohyby Miluj ma ironicky Nie na ústa