inzercia, predaj, predám, bazár

Predam koberčeky na Hondu Cr-v 3 gener.

Kategória: Príslušenstvo

Predam nove koberčeky na Hondu Cr-v 3 generac. 2006-2012 koberčeky su nove ale zabudlo sa nane a potom sa auto predalo koberčeky zostali preto posuvam dalej.
Predam koberčeky na Hondu Cr-v 3 gener.
Podobné inzeráty
Predam koberčeky na Hondu Cr-v 2012-2018
Predam nove nepouživane koberčeky na Hondu CRV koberce su orginal z Hondy nie feiky predavam lebo som predal auto havarovane a koberčeky som vybral nakolko boli nove preto predaj.Cena je 40eur za sadu su tam vlnene+gumene pasuju na ročmik 2012-2018.cena je plus poštovne.
Predam koberčeky na Hondu Cr-v 2012-2018 gumene
Predam nove nepouživane koberčeky na Hondu CRV koberce predavam lebo som predal auto havarovane a koberčeky som vybral nakolko boli nove preto predaj.Cena je 40eur za sadu su tam gumene ročmik 2012-2018 cena je bez poštovneho.
Textilné koberčeky LEXUS IS 200 / IS 300.
Predám málo používané originálne zachovalé čierne textilné interiérové koberčeky na LEXUS IS 200 a IS 300, sedan aj kombi, 4 ks, 2 predné a 2 zadné. Predné koberčeky majú logo automobilky na kovovom štítku. Používali sa iba v lete a 2x týždenne sa poctivo vysávali. Nikdy nezmokli a nikdy na nich nebola voda, blato ani sneh. Pošlem aj poštou za príplatok 8 eur, sumu 68 eur za koberčeky aj poštovné požadujem vopred - nebudem riskovať neprevzatie zásielky alebo 30 dňové čakanie na peniaze z dobierky.
Predám koberčeky škoda fabia 3
Dobrý deň mám na predaj gumenne koberčeky značky el toro na vozidlo škoda fabia od roku výroby 2014 cena za všetky je 20€ koberceky neboli používané
Koberčeky Fabia I VRS
zdravím, uvádzam na predaj rohože / kobeřceky do Fábie I RS v zachovalom stave. Jedná sa o originál koberčeky, stav viditeľný, potrebné vytepovať. Šoferov koberček je jemne natrhnutý, prikladám fotografie. V prípade zaujmu má kontaktujte telefonicky, ak nezdvihnem zanechajte sms. Som ochotný zaslať aj dobierkou + poštovné.
Honda crv letné prémiové koberčeky, crv 2, crv 3, olej. filt
Predám úplne nové letné prémiové koberčeky na hondu crv 2, 3,neposkodene,vyrobene v Čechách na zákazku z najhrubsieho veluru.. TOP. Možnosť dohody na mieste, poprípade drobný príspevok na cestu. Mam k tomu aj olejový filter na crv 2,2 diesel, Aishika, za 10 €. Cena pri kúpe 100 €, plus dopravné. Predám za 75 €. Nove, používal som ich pod zimnými rohozkami ako izoláciu...