inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kolísku

Kategória: Ostatné

Predám velkú kolísku ako nová
Predám kolísku
Podobné inzeráty
Predám kolísku
Predám decku Posteľ -kolísku z kolotočom. Dohoda možná
Predám elektronicku kolisku
Predám elektronicku kolisku, samocinne hojda dieta, staci ju postrcit. Moznost nastavenia intezity hojdania. moznost zapnut melodiu a nastavit hlasitost. Všetko funkčné, čisté. Male poskodenie na potahu vid foto. Najlepsie osobny odber Vrable.
Predám závesnu kolísku
Predám závesnú kolísku ako na obrázku, používanú 6 mesiacov, vo velmi dobrom stave. Super vecička. Len osobný odber alebo možnosť doviesť do BA,SC,PK, TT. Pôvodná cena 130 , teraz 60 eur.
Predam kolisku
Predam drevenu kolisku pre male babo,alebo vhodna aj ako dekoracia. Cena,80€ Osobny odber.
Predám ručne vyrobenú kolísku pre bábätko
Predám kolísku vlastnej výroby s hrazdou na zavesenie hračiek a matracom. Je celodrevená (smrek), pevná, dá sa hojdať aj zastabilizovať, boky sú z ľanovej látky. Po presťahovaní na ňu nie je doma miesto, budem rada keď ešte niekomu poslúži. Iba osobný odber. Rozmery: výška 175 cm, šírka 90 cm Vnútorné rozmery vaničky: 75x50 cm. Ak bude záujem, pridám aj nejaké detské vecičky pre mimino do 3m.
Predám hačku- závesnú kolísku
Predám hačku- závesnú kolísku - používanú. Veľmi efektívny prostriedok na uspávanie deti. Boli sme s ňou nadmieru spokojní. Dieťatko sa hojdaním ľahko uspí. Motív látky je ježko, vzor je nevypratý. Hačka je vo veľmi zachovalom stave.