inzercia, predaj, predám, bazár

Predám komfortný dom v lokalite Tarnov (ID: 103920)

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj klasický rodinný dom v obci Tarnov.

Obec sa nachádza 10 km od Bardejova je na hlavnej trase Bardejov - Poprad. Má pravidelné autobusové spojenie (cca každú hodinu). V obci je materská škola, základná škola, detské ihrisko, obchod s potravinami, stavebniny, tenisové kurty, salaš, motorest, benzínová pumpa, kostol, dom smútku.

Dom je na jednej z tichých bočných ulíc, kolaudovaný v roku 1996, dvojpodlažný vo veľmi dobrom stave, vhodný k nasťahovaniu. Súčasťou domu je garáž, prestrešenie pre auto, zimná záhrada, bezpečnostný kamerový systém. Pozemok okolo domu je oplotený (550 m2), zvyšok je nadväzujúca lúka za domom na ktorej je drevárka.

Je celý podpivničený, do pivníc vedie samostatný bočný vchod. Pivnice majú vlastnú kúpeľňu a sú usporiadané tak, že ponúkajú aj priestor pre podnikanie (typu kaderníctvo, kozmetika, masáže, ...). Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia izba, zimná záhrada, samostatná toaleta, samostatná kúpeľňa, pracovňa a hosťovská izba. Na poschodí sú tri priestranné samostatné spálne, v hlavnej spálni sú vstavané skrine, kúpeľňa s toaletou a bidetom. Je tu povala, ktorá sa dá prerobiť na šatník.

Konštruckia domu je murovaná - tehla, zateplená minerálnou vlnou, silikónová omietka (Baumit), plastové okná Kömmerling (Oknoplast), škridlová strecha (Bramac). Vchod do domu a chodníky sú vyložené zámkovovou dlažbou (Bruk-Bet). V celom dome sú klasické drevené parkety (Kružlovská Huta), ktoré boli neskôr prekryté plávajúcimi podlahami.

Dom ponúka dve samostatné formy vykurovania - kotol na tuhé palivo, plynový kotol.

Úžitková plocha - 245 m2.
Celková plocha - 1047 m2.

Dom ponúkame na predaj aj so zariadením na fotografiách bez elektroniky a osobných vecí.

Cena 249 000 €, dohoda možná.

Realitné kancelárie - nekontaktovať!

Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcií nehnuteľnosti po zadaní ID 103920
Predám komfortný dom v lokalite Tarnov (ID: 103920)
Podobné inzeráty
Rodinný dom v obci Tarnov -  DOKONĆENÝ
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v katastri obce Tarnov na novovybudovanej ulici. Dom je postavený na pozemku o výmere 860m2, z ktorého zastavaná plocha domu je 214,5m2. Rodinný dom je napojený na verejnú sieť vedenia ELI. Splaškové vody budú odvedené do žumpy a zrážkové vody zo strechy budú zvedené do retenčnej nádoby. Terén je rovinatý. Dom je postavený ako samostatne stojaci, jednopodlažný, bez podpivničenia. Súčasťou domu je vstavaná garáž a terasa prestrešená súčasne s domom. Rodinný dom pozostáva z týchto miestností: -ZÁDVERIE 6,62m2 -CHODBA 16,57m2 -Garáž 27,76m2 -Technická miestnosť 9,75m2 -Kúpeľňa 8,43m2 -Spálňa 13,28m2 -Dve detské izby 13,7 a 16,05m2 -Šatník 7,59m2 -WC 1,75m2 -Špajza 1,4m2 -Obývacia izba 27m2 -Kuchyňa s jedálňou 18,63m2 -2xSklad 2,4 a 2,46m2 -Vonkajšia terasa 26,5m2 SPOLU: 198,5m2 ✅Obvodové nosné murivo je z pórobetónových tvárnic Porfix o hrúbke 300 mm. ✅Zateplenie - kontaktným zatepľovacím systémom, tepelnou izoláciou z polystyrénu 160mm. ✅Okná a vchodové dvere sú plastové, s izolačným trojsklom s plastovým distančným rámikom BLUE EVOLUTION. ✅Vnútorné sadrové omietky s povrchovou maľbou bielou farbou v dvoch vrstvách. Kúpeľňa a WC príprava na obklad. ✅Strop - tepelná izolácia z minerálnej vlny hr. 400mm, parozábranná fólia a sádrokartónový podhľad. ✅Strešná krytina je použitá betónová škridla Bramac čiernej farby. Na južnej strane je krov zosilnený pre možnú budúcu inštaláciu fotovoltických/solárnych panelov. ✅Vykurovanie domu je riešené podlahové so zdrojom tepla - plynový kondenzačný kotol so zásobníkom na teplú úžitkovú vodu. Rodinný dom sa predáva v stave holodom. Kolaudácia je plánovaná na jún 2023. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo a popredajný servis. Podľa dohody s budúcim záujemcom vieme dom dokončiť podľa požiadaviek!
Novostavba na predaj- obec Tarnov
AHOJ reality ponúka na predaj novostavbu v obci Tarnov, už čoskoro v ponuke. Informácie vieme poskytnúť už dnes na telefónnom čísle: Mgr. Kristína Karaffová- AHOJ Reality- licencovaná realitná kancelária Partizánska 423/6, 085 01 Bardejov /Bocianie hniezdo/ web stránka:
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá. Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiér. dvere,ako aj ďalší nábytok sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.Dom má aj krb.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu. Dom je samozrejme zateplený a má nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený, tak ako už bolo uvedené, v novovybudovanej lokalite, pričom je to posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa, elektrika, 10 m3 žumpa. Už čoskoro dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce. Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Vo vedľajšej obci Valaliky sa buduje továreň Volvo, kde sa budú vytvárať nové pracovné miesta.V súvislosti s tým bude aj kompletne vybudovaná nová infraštruktúra v smere do mesta Košice (MHD,cyklotrasy,cesty,atď.).Rozumná dohoda na cene je možná.
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Skvelý samostatný rodinný dom vo výbornej lokalite -  EXKLUZ
Typ: Rodinný dom Ulica: Lastovičia Obec: Senec EXKLUZÍVNE iba u nás ponúkame na predaj výborný a veľmi komfortný rodinný dom -NOVOSTAVBU - nachádzajúci sa priamo v Senci, vo výbornej lokalite – tichá ulica v zástavbe nových rodinných domov. Rodinný dom 4 izbový, je prízemný, nepodpivničený, s rovnou strechou ( fatrafol + štrkový zásyp ). Materiálové prevedenie: nízkoenergetický drevodom, nosné steny masívny CLT drevený panel, priečky – stĺpiková konštrukcia.   Výmera pozemku celkom vrátane zastavanej plochy je 449 m2. Úžitková plocha domu je 110,93 m2, zastavaná plocha 132,58 m2 . Pred domom sú 2 parkovacie státia.   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba technická miestnosť ( vstup z chodby ) priestranná kuchyňa s jedálňou voľne prepojená s obývacou izbou s výstupom na terasu, špajza dve samostatné izby ( pracovňa, detská izba ) spálňa so šatníkom a súkromnou kúpeľňou ( sprchovací kút, umývadlo, WC ) kúpeľňa ( vaňa, umývadlo ) samostatné WC   Kolaudácia rodinného domu prebehla vo februári 2020. Okná v celom dome sú drevené – 3 sklo s vonkajšími hliníkovými el. žalúziami ( mimo spálne ) , podlahy tvoria dlažby a laminátové parkety, kuchynská linka bola vyrobená na mieru s kvalitnými vstavanými spotrebičmi ( chladnička, elektrická varná doska, digestor, vstavaná el. rúra, vstavaná mikrovlnka, umývačka riadu ), pri kuchynskej linke je veľmi prakticky situovaná špajza. V dennej časti je umiestnený štýlový krb. V chodbe je k užívaniu zabudovaná rolldor skriňa. Rodinný dom je napojený na alarm. Dom disponuje rekuperáciou, k dispozícii je tiež klimatizácia Kúrenie je podlahové elektrické – infrarohože so 7 termostatmi. Príprava TÚV – smart bojler. Z obývacej izby je výstup na veľkú zastrešenú terasu. Pozemok je pekne upravený a udržiavaný, zavedené je aj automatické zavlažovanie, sú vybudované chodníky. Na pozemku sa nachádza záhradný domček. Parkovanie je vyhradené pred domom. Všetky inžinierske siete. Náklady na bývanie sú veľmi prijateľné   Dom je veľmi pekný, moderne a štýlovo vybavený, nevyžaduje žiadne ďalšie investície, všetko je pripravené na bývanie. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate komfortné bývanie v zabývanej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta.   VÝBORNÁ CENA: 389.000,- eur Dom je voľný k nasťahovaniu v termíne 7-8/2023. Kontakt: 0948 26 88 66 Naša spoločnosť vám ponúka všetky potrebné služby pri kúpe nehnuteľnosti: bezplatný hypotekárny servis zabezpečovaný dlhoročnými špecialistami, ktorý pre vás nastavia najvýhodnejšie financovanie výberom zo všetkých bánk zabezpečíme aj riešenie poistenia s naším špecialistom. zabezpečenie kompletného právneho servisu pri predaji nehnuteľnosti je samozrejmosťou.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 449 m2 Úžitková plocha: 110.93 m2 Plocha pozemku: 449 m2 Počet podlaží: 1 Počet i