inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kominovu hlavicu /kohut/

Kategória: Ostatné

Predám komínovu hlavicu /kohut/otočnú, nerez,
130 mm
Predám kominovu hlavicu /kohut/
Podobné inzeráty
Vycapny stojan,cobra CELLI
Predam pouzivany vycapny stojan cobra 1 okruova, v zlatom prevedeni znacka CELLI. Strieborná je už predaná. Cena : Zlaty vycapny stojan 80€. vycapny kohut s drziakom plakiet 30€. stojan+kohut 100€. Stojan aj kohut je vycistený, a plne funkcný. Pre vyhladavanie: výčapný stojan,cobra,kobra,kohút na čapovanie, vycapny ventil, pipa , pipa na pivo .
naražač na pivo kohut redukčny ventil kobra
Naražače bajonet korb 20€ ks kohut na pivo 20€,kobra 100€ redukčny ventil novy co2 35€ použity invertny plyn dusik 20€,kohut nostalgia 80€
Veľkonočné štóly na stôl 40x110cm - nový tovar
Ponúkam na predaj tieto krásne veľkonočné štóly (behúne) na stôl s výšivkou. Rozmer: 40x110cm Materiál: 100% polyester Dostupné vzory: sliepka a kohút sivá, kohút béžový, sliepka a kohút béžové káro
Kalkulačku, zapaĺovač, sprch. hlavicu, peňaženku, hodinky
Predám kalkulačku (viď. foto, potrebné vymeniť gombíkovú/ digitálnu batériu) za 2€ bez poštovného. Predám plynový zapaľovač na plynový sporák (potrebné doplniť plyn) za 2€ bez poštovného. Predám novú sprchovú hlavicu za 3€ bez poštovného. Predám novú veľkú peňaženku (ako mávajú barmani) za 5€ bez poštovného. Predám dve nefunkčné hodinky, jedny v krabičke sú pozlátené za 3€ a druhé za 2€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar posielam až po uhradení ceny vopred na účet).
Predám novú smart termostatickú hlavicu TADO
Predám novú nerozbalenú smart termostatickú hlavicu nemeckej značky TADO. Hlavica funguje po pripojení k internetovému rozhranie Bridge rovnakej značky. TADO je prémiovým výrobcom smart setov, ktoré šetria náklady na kúrenie. Detaily k hlavici: Web vyrobcu:
Predám leštaciu hlavicu na podlahy
Predám leštaciu hlavicu na dlažbu a podlahy drevené k vysávaču vorwerk 135/136 malo používaná ako nová. nová stála 500€