inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kompresor orlik dvojvalec 2JSK-75

Kategória: Ostatné

Predám kompresor orlik dvojvalec 2JSK-75 po kompletnej GO zo zárukou.
Predám kompresor orlik dvojvalec 2JSK-75
Podobné inzeráty
Predám kompresor orlik dvojvalec 2JSK-75
Predám kompresor orlik dvojvalec 2JSK-75 po kompletnej GO.
Predám kompresor Orlík 2jsk-75 po go
Predám kompresor Orlík 2jsk-75 po kompletnej generálnej oprave so zárukou, jedná sa o 2 valec s max výkonom 50m3/h, s novým olejom, pripravený na okamžité použitie, cena 550€,v ponuke viac kusov, ak máte niaky kompresor Orlík vezmem ho ako protihodnotu v tom prípade sa vieme dohodnúť na cene, bližšie informácie treba volať na uvedené číslo alebo WhatsApp, v prípade dohody viem opraviť aj Váš kompresor. inzerát platí do zmazania
Vzduchovy kompresor orlik
KOMPRESOR ORLIK 2JSK-75-S.Dobrý deň mám na predaj Vzduchový kompresor ORLIK 2JSK-75-S. 2piestový kompresor, nádoba 300L. Plne funkčný,momentálne odpojený . Viac info po telefóne. dohoda pri vážnom záujme a rýchlom jednaní.
Predaj repasovaných jednotiek kompresora Orlík JSK 75
Predaj kompresorov VKDI Orlík - Česká Třebová. Ponúkame repasované samotné agregáty kompresora Orlík JSK 75 formou výmeny za starý kus (jednovalec - 1JSK75, dvojvalec - 2JSK75, trojvalec - 3JSK75). Predávame tiež repasné sady pre šikovných domácich majstrov a všetky náhradné diely na generálny servis kompresora Orlík JSK75 (jednovalec, dvojvalec, trojvalec). - všetko skladom - zasielame po SR a SK viac na tel:
Predám kompresor orlik dvojvalec 2-JSK 75
Predám kompresor orlik dvojvalec 2-JSK 75 s 300l nadrzou po kompletnej GO zo zárukou.
Predám kompresor orlík dvojvalec
Predám kompresor orlík dvojvalec uloženku, nikdy negeneralkovaný ako nový .