inzercia, predaj, predám, bazár

Predám - kontak SMS

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám delený zosilovač Vincent SP 331MK+ SA-T1. MARANTZ SA-7001, UD 5005, DV 7600, ST-7001.
Je to špičkový hybridný model koncového zosilovača nemeckého výrobcu VINCENT, Tento model SP-331Mk je hybridnej konštrukcie triedy A a AB, t.j. kombinácia klasických elektróniek s kvalitnými polovodičmi. Jeho výkon je 2 x 150 Wat / 8 Ohm RMS, resp 2 x 300 Wat pri 4 Ohm. Frekvenčný rozsah je 10 až 50 000 Hz. Výkon v triede A je 2 x 10 Wat (8 Ohm) a následne pokračuje v triede AB až do 150 Wat, Je plne symetrickej konštrukcie s mohutným toroidným transformátorom cca 1000 Wat, elektrónkami 2x6N16 a 1x6N10, výkonové tranzistory Toshiba 12ks/kanál a kondenzátory s celkovou kapacitou 80 000mF/kanál. Je tiež vysoko hodnotený pre špičkové dielenské spracovanie , dizajnové prevedenie a kvalitnú polovodičovú súčiastkovú základňu. Zosilovač má výstup na 2 páry reprosústav až do hodnoty 2 Ohmov,ktorý je prepínateľný na A , B , A+B . Harmonické skreslenie 0,1%, Vstupná citlivosť 1,5 Volt / 47 kOhm, Odstup signal/šum 95 dB, Vstup 2x stereo RCA a výstup 4 x 2 repro terminály. Pri podrobnom teste renomovaného nemeckého štúdia bol nameraný výkon pri skresleni do 1% až 179 Wat/8 Ohm, Odstup signál /šum až 103 dB a príkon 175 Wat. Hliníkový predný panel je farebného prevedenia Silver alebo Black. Rozmery 430 x 195 x 400mm a hmotnosť cca 22 kg. Je určený najmä pre veľmi náročných poslucháčov, ktorí chcú špičkový koncový zosilovač bez kompromisov, prakticky s elektrónkovým zvukom a ešte za priaznivú cenu. Podla nášho názoru za aktuálnu cenu nemá konkurenta.
Predám - kontak SMS
Podobné inzeráty
PIONEER CD RECEIVER SYSTÉM,MODEL X-HM 50-S
Predám PIONEER CD RECEIVER SYSTÉM,MODEL X-HM 50-S, CD,USB,iPod/iPhone,TV oud,Tuner / RDS. Repro Pioneer S- HM 50 , Max Power 100 w, impedancia 4 Ohm.Cena 85.-€ Kontak na tel. čísle
Predám lacno rádio York 6 pre zberateľa.
NEVOLAJTE A NEPOSIELAJTE SMS PO DEVIATEJ VEČER.  Z DÔVODU OPAKUJÚCICH SA VOLANÍ A POSIELANÍ SMS BUDEM TIETO TEL. ČÍSLA BLOKOVAŤ.  Chodím na smeny a keď ráno vstávam o štvrtej tak nie je nič horšie ako keď vám zazvoní telefón alebo pípne sms o desiatej alebo jedenástej večer.  Predám staré rádio York 6 v nálezovom stave. Funkčnosť neznáma. Cena 10€. Poprosím komunikovať cez formulár alebo telefonicky od 9.00 do 21.00. Neposielajte sms po deviatej večer. Ak nezdvíham telefón alebo nereagujem na dotazy tak som v práci a odpoviem keď to bude možné. Chodím na smeny. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Predám kazetový prehrávač Philips AM354
NEVOLAJTE A NEPOSIELAJTE SMS PO DEVIATEJ VEČER.  Z DÔVODU OPAKUJÚCICH SA VOLANÍ A POSIELANÍ SMS BUDEM TIETO TEL. ČÍSLA BLOKOVAŤ.  Chodím na smeny a keď ráno vstávam o štvrtej tak nie je nič horšie ako keď vám zazvoní telefón alebo pípne sms o desiatej alebo jedenástej večer.  Predám kazetový prehrávač Philips AM354 v nálezovom stave. Stav: pretáča v oboch smeroch. Ďalej netestovaný. Zachovalý stav. Cena 15€. Poprosím komunikovať cez formulár alebo telefonicky od 9.00 do 21.00. Neposielajte sms po deviatej večer. Ak nezdvíham telefón alebo nereagujem na dotazy tak som v práci a odpoviem keď to bude možné. Chodím na smeny.
Predám gramofón značky ION
Predám gramofón uvedený na foto. Esteticky je v relatívne dobrom stave, nemá žiadne externé ani interné poškodenie (zlomeniny, búchance a podobne) avšak na vrchnom plexiskle vidno väčšie škrabance pod svetlom. Funkčnosťou je absolútne 100%. Disponuje nastaviteľnými otáčkami 45RPM/33RPM , tzv. soft-touch, teda jemným položením prenosky (ihly) na platňu po zatlačení gombíka (nie je teda nutné ručne pokladať rameno na platňu a nedopatrením poškodiť ihlu alebo samotnú platňu). Vnútorná mechanika rotácie zabezpečí to, že Vám nebude padať gumený remeň. Gramofón má aj dostupnú redukciu na hrubšie stredové otvory v platni. Prenoska je rovnako vo výbornom stave, s gramofónom bolo zaobchádzané bezpečne, bol dovezený z rakúska. Má externý výstup na stereo (ktorý je súčasťou gramofónu, do gramofónu teda nič nezapájate) a integrovaný predzosilňovač (nie je teda nutné kupovať predzosilňovač, gramofón môžete priamo zapojiť do bežného zosilňovača/hifi). Výborne poslúži každému, kto si rád vypočuje občasne vinyl, vzhľadom na to, že má veľmi prijateľnú reprodukciu (v tejto cenovej kategórii). Vyzerá stále relatívne moderne (nie je to retro gramofón) a nebude tŕňom v oku, vo vašej novo zariadenej domácnosti (ako pri starších napr. tesla gramofónoch, ktoré už v spojitosti so súčasným nábytkom, nie sú veľmi esteticky vhodné). Ak by ste mali akékoľvek dodatočné otázky, pokojne ma kontaktujte telefonicky alebo napíšte SMS. Emaily mi presmerúva občas do SPAMu, preto sa môže stať, že neodpíšem a preto radšej píšte SMS prosím. V okolí Nové Zámky (do 20km) osobne doručím zdarma. Osobný odber samozrejme možný kedykoľvek cez týždeň po dohode. Posielam aj kuriérom na dobierku (cena 4€) - (poštou z hľadiska delikátnosti a krehkosti gramofónu neposielam.)
DAP AUDIO PA-90 CDT
Predam public adress amplifier zosilovac zosilnovac DAP Audio CD MP3 prehrávač player. Zosilovac funkčný, rádio funkčné mp3 z USB číta v pohode, CD nenacita. Aux nevyskusany. Volať alebo mel, nie sms. Dohoda istá. Nie sms
Hi-fi systém Philips MC-200, plne funkčný+diaľkové ovládanie
Predám plne funkčný micro hifi system (hi-fi vežu) Philips MC-200 s CD, kazetovou mechanikou, tunerom, auxom a na svoju veľkosť vysokým výkonom (2x20W). Systém je vybavený dvojpásmovými reprosústavami so všeobecne známym kryštálovo čistým zvukom. Súčasťou systému je aj diaľkové ovládanie. Na veži sú funkčné úplne všetky zdroje signálu (čiže CD mechanika, tuner, kazetová mechanika a aj AUX). Vhodná ako rádio do kuchyne, garáže a podobne. Veža má už svoj vek, preto jej prípadné drobné chybičky krásy treba odpustiť, no myslím, že tak či tak dokáže stále potešiť... Kryty reproduktorov (sieťky) sú odnímateľné, čiže ide ich veľmi ľahko zhodiť dole (ak niekomu opticky prekážajú). Osobný odber je možný priamo vo Veľkom Krtíši, po dohode pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu prosím volať na tel. . Volať znamená VOLAŤ, nie posielať SMS (na SMS neodpovedám).