inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kord pre rakúskych vojenských úradnikov

Kategória: Zberateľstvo

Predám kord pre rakúskych vojenských úradnikov model1849
Predám kord pre rakúskych vojenských úradnikov
Podobné inzeráty
Spanielsky treningovy kord
Spanielsky treningovy kord, zachovaly stav (necisteny, neupravovany, zdobenie zachovale, stav vid. prilozene fotky). Prvy kontakt mailom (cislo neplatne), poslanie postou na dobierku (pri odbere viacerych poloziek z ponuky naklady na balenie a poslanie v cene, pripadne dohodou) 255,- Euro + posta. Plati do zmazania. Jedna sa o historicke zberatelske predmety, pouzite, bez zaruky, rozpredaj zbierky starych veci, v pripade nejasnosti si prosim vyziadajte dalsie informacie, fotky. Pozn.: sluzi vylucne na zberatelske ucely, nikoho a nic nepropagujem. (kord, bodak, bajonet, zbran, mec, sabla, maceta, tesak, chladna zbran, cepel, bayonet, bajonett, spanielsky, toledo, serm, trening, fleret)
Spanielsky treningovy kord
Spanielsky treningovy kord, zachovaly stav (necisteny, neupravovany, zdobenie zachovale, stav vid. prilozene fotky). Prvy kontakt mailom (cislo neplatne), poslanie postou na dobierku (pri odbere viacerych poloziek z ponuky naklady na balenie a poslanie v cene, pripadne dohodou) 215,- Euro + posta. Plati do zmazania. Jedna sa o historicke zberatelske predmety, pouzite, bez zaruky, rozpredaj zbierky starych veci, v pripade nejasnosti si prosim vyziadajte dalsie informacie, fotky. Pozn.: sluzi vylucne na zberatelske ucely, nikoho a nic nepropagujem. (kord, bodak, bajonet, zbran, mec, sabla, maceta, tesak, chladna zbran, cepel, bayonet, bajonett, spanielsky, toledo, serm, trening, fleret)
Opasková pracka pre poštových úradníkov a ostrahy pôšt
Dobrý deň, ponúkam na predaj veľmi zaujímavú Nemeckú (Pruskú) pracku pre poštových úradníkov a príslušníkov ostrahy pôšt. Pracka pochádza z Nemecka a je zo staršieho nálezu. Pracka je v pôvodnom nečistenom stave, telo pracky je vyrobené z niklu a odznak na nej je vyrobený z farebného kovu. Pracka je bez mechanického alebo iného poškodenia. Spôsob uchytenia pracky je typický pre tento druh praciek z obdobia začiatku 20. storočia. Odznak na pracke drží a sám sa nepretáča. Pracka je na 100% originál. Originalitu garantuje doživotne a to okamžitým vrátením plnej čiastky kupujúcemu, vrátane nákladov na poštovné. Cena pracky je 120 € + náklady na poštovú dobierku vo výške 3,50 €. Po dohode je možné aj osobné prevzatie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez kontaktný formulár alebo na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
Opasková pracka pre poštových úradníkov a ostrahy pôšt
Dobrý deň, ponúkam na predaj veľmi zaujímavú Nemeckú (Pruskú) pracku pre poštových úradníkov a príslušníkov ostrahy pôšt. Pracka pochádza z Nemecka a je zo staršieho nálezu. Pracka je v pôvodnom nečistenom stave, telo pracky je vyrobené z niklu a odznak na nej je vyrobený z farebného kovu. Pracka je bez mechanického alebo iného poškodenia. Spôsob uchytenia pracky je typický pre tento druh praciek z obdobia začiatku 20. storočia. Odznak na pracke drží a sám sa nepretáča. Pracka je na 100% originál. Originalitu garantuje doživotne a to okamžitým vrátením plnej čiastky kupujúcemu, vrátane nákladov na poštovné. Cena pracky je 90 € + náklady na poštovú dobierku vo výške 3,50 €. Po dohode je možné aj osobné prevzatie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez kontaktný formulár alebo na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
Pamětní odznak I. sboru vojenských záložníků v Praze
Pamätný odznak I. zboru vojenských záložníkov v Prahe / Pamětní odznak I. sboru vojenských záložníků v Praze Cena 200€ + poštovné
Predám kord rakúskeho vysokéjo úradnika z čias FJ1
Predám kord vysokého úradnika z čias FJ1 , čepel modrená so zlatymi aplikáciami Ponuky pod 1000 € neakceptujem!!!