inzercia, predaj, predám, bazár

Predám korely, agapornisy škraboškové, kakariky zelené

Kategória: Vtáctvo

Predám korely. Cena 17€ a biele 22€. Agapornisy 20€. Kakariky 15€. V prípade záujmu kontakt meilom
Predám korely, agapornisy škraboškové, kakariky zelené
Podobné inzeráty
Korely, kakariky, agapornisy škraboškové, voliera
Predám vtáctvo korely rôzne mutácie cena 15-20€ tohtoročné aj staršie jedince. Agapornisy škraboškové 20€ a kakariky zelené 15€. V prípade záujmu kontakt meilom.
Predám vtáctvo
Na predaj agapornisy škraboškové, korely a kakariky zelené. Staršie aj tohtoročné kusy. Cena agapornisy 20€ za kus. Korely 17 a biele 22€. Kakariky 15€. V prípade záujmu viem poskytnúť foto. Kontakt meilom. Ďakujem
Agapornisy fischeri, škraboškové a lilianae
Predám agapornisy fischeri, škraboškové a lilianae. Takmer všetky krúžkované, väčšina ročník 22, ale aj niekoľko chovných kusov.Na prvej fotke je celý chov.
Agapornisy škraboškové TYRKYS
Ponúkam agapornisy škraboškové (a. personatus) na Slovensku takmer nechovanej tyrkysovej rady. Na výber sú tyrkys kusy aj s tmavým a fialoým faktorom. Tiež niekoľko kusov tyrkys pastelov. Odchov r. 22, výber viacerých kusov, všetko krúžkované, možnosť zostavenia nepríbuzných párov. Fotky z môjho chovu, cena 40-60€/ks v závislosti od kvality a kombinácií mutácií a faktorov. Len vážni záujemcovia.
Agapornisy fischeri a škraboškové
Ponúkam k odberu agapornisy fischeri a škraboškové zelenej, modrej a tyrkysovej rady. Veľký výber mutácií a ich kombinácií. Všetko tohtoroční krúžkovaní vtáci plus niekoľko chovných kusov a chovných párov. Cena od 20€/ks v závislosti od mutácie.
Agapornisy škraboškové TYRKYS
Ponúkam agapornisy škraboškové tyrkysovej rady (parblue) v mutáciách pastel DD tmavý, pastel V violet D tmavý, pastel dominantná straka, kobalt a violeta. Všetci krúžkovaní r. 22, výber z posledných 9 kusov. Možnosť zostavenia niekoľkých párov.