inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kostým sestrička

Kategória: Ostatné

Predám kostým - zdravotná sestrička, veľkosť vhodná na S-M-L,
material elastický polyester. Kostým obsahuje vrchný diel na viazanie s volánikom a podväzkovými pásikmi,
nohavičky tanga a čepček na hlavu ako na obrázku. Kostým neobsahuje
pančuchy. Cena 4€.
V prípade dobierky poštovné na účet predom. Volať alebo mail. SMS nie.
Predám kostým sestrička
Podobné inzeráty
Kostým Toy Story Buzz Lightyear 5-6rokov
Používaný kostým v dobrom stave. Obleč si tento kostým a ocitneš sa v koži svojho obľúbeného rozprávkového hrdinu! Úžasný kostým pre malých milovníkov filmov Toy Story. Kostým obsahuje vrchnú a dolnú časť. Kostým je určený pre 5- 6rokov. Osobný odber Piešťany
Kostým Sestrička
Predám kostým sestrička o veľkosti 42 - 44 bez zástery. Len osobný odber.
KARNEVALOVÝ KOSTÝM THOR
Predám chlapčenský karnevalový kostým THOR. Ide o jednodielny kostým s plášťom, maskou a kladivom, ktorý sa zapína suchým zipsom vzadu na krku. Kostým je určený pre 5-6 rokov/výšku 116 cm Kostým bol použitý 1x. Cena 10 €
Predám pánsky kostým zdravotníka na karneval/hallowen
Predám pánsky kostým na karneval alebo halloween. Kostým pozostáva s trička s našitým červeným krížom a nohavíc. Kostým je na veľkosť M/L ale oblečie to aj veľkosť S Je nový, nenosený. Cena je 5€ plus pošta Prosím kontaktovať len mailom číslo nefunkčné.
Kostým morska panna,sobík,máša
Predám kostým morskej panny vhodný na Halloween party. Použitý raz. Cena 20€ sukna a top. Mám aj kostým sobíka xs. 10€ a máša a medveď velkost S šitý na mieru 20€. Mám aj kostým pirátky kde je sačko, šaty, meč a klobuk. Ma vsak jednu chybu- sačko je rozparane trochu na biku tak treba zašiť preto posuniem za 5€.
Kostým na karneval/halloween princ
Predám detský kostým princa na karneval alebo halloween. Krásny kostým je s erbom na hrudníku, má zlatý pláštik a je k nemu zlatá koruna s malým plastovým mečom. Kostým je určený pre detičky vo veku 6-8rokov. Je nový, nenosený. Cena je 7€ plus pošta Prosím kontaktovať len mailom číslo nefunkčné.