inzercia, predaj, predám, bazár

predam kožene šlapky under armour

Kategória: Topánky, obuv

predam 2krat obute slapky UNDER ARMOUR
nesedi mi velkost.
veľkosť 10 . 43
stav ako nove.
osobne Samorin alebo Bratislava

predam kožene šlapky under armour
Podobné inzeráty
Pánske tenisky Under Armour Surge 2 + vak Under Armour
Predám pánske tenisky zn. Under Armour vo veľmi dobrom stave, ako nové a v cene je aj vak Under Armour. Veľkosť: UK 8 (42,5) Cena aj s vakom: 40 eur Posielam aj na dobierku. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Bežecké topánky Under Armour UA W HOVR Machina
Bežecké topánky Under Armour UA W HOVR Machina Produkt je nepoužitý Pôvodná cena 165€ Veľkosť 38 Číslo produktu: 3021956-602 Výrobca: Under Armour Pohlavie: ženy farba: červená Typy obuvi: Neutrálny došlap, Supinácia Model: Under Armour HOVR Machina Terén: Cesta Typ behu: Tréning, Rýchly beh / Preteky Šport: Beh Technologie: 360°Reflectivity Funkcia: Priedušné, Reflexné Drop: 8 Komfort a miera tlmenia: Vysoká
Nové boty - Under Armour - Chaos - SPAWN 2 č. 46
BLACK FRIDAY AKCIA Pri rýchlom jednaní predám tieto nové boty za polovičnú cenu 89,00 € oproti nákupu ! Predám TOP nové boty ešte v krabici - Under Armour SPAWN 2 Cena na internete: 175,99 € Moja cena 120,00 € !!! Pánska basketbalová obuv Under Armour SPAWN 2 poskytuje vďaka prepleteným štruktúram anatomický dizajn a vynikajúcu fixáciu nohy. Odkryté časti obuvi sú vyrobené zo sieťoviny pre vynikajúcu priedušnosť a flexibilitu. Pridané polstrovanie okolo okraja a jazyka vám poskytne maximálne pohodlie. Tvarovaná vložka EVA poskytuje odpruženie a podporu. Penová medzipodrážka MicroG po celej dĺžke obuvi. Bočný panel ponúkne pridanú hodnotu a zvýšenú stabilitu. Anatomický vzor podrážky zaistí vynikajúcu trakciu a flexibilitu a zaoblený dizajn podporuje rýchle pohyby a zmenu smeru. anatomický dizajn dobrá fixácia nohy polstrovanie okolo členkov a polstrovaný jazyk anatomicky tvarovaná podrážka Špecifikácie Kód produktu 2145006604 Kód dodávateľa 2145006604 Zvršok textília Medzipodrážka Micro G Podrážka guma Došľap neutrálny Technológia Micro G® POZRI DALSIE MOJE INZERATY
Tenisky pánske Under Armour
Predám nové pánske tenisky Under Armour. Veľkosť 43 US 9,5 cm 27,5. Nesadla veľkosť. Pôvodná cena 180 € Predám za 130 €. Topánky Under Armour UA Storm HOVR Machina Off Road-BLU Trailová verzia dynamickej bežecké topánky UA HOVR Machina. Podrážka je vyrobená z prvotriednej vibramové gumy poskytujúce perfektnú priľnavosť v teréne. Medzipodrážka zo špičkovej peny UA HOVR, ktorá dokonale tlmí nárazy a navracia energiu z dopadu do ďalšieho odrazu. Topánku možno spárovať s aplikáciou UA MAPMYRUN a získavať tak podrobné informácie o tvojom behu. Možno pripojiť k originálnej aplikácii UA MAPMYRUN - môžeš sledovať a analyzovať všetky bežecké metriky a zlepšovať tak svoje výkony. Technológia UA HOVR poskytuje 'pocit nulovej gravitácie' - navracia energiu vstrebávanie pri eliminácii nárazu pri došliapnutí. Kompresný sieťovina Energy Web s penovým materiálom UA HOVR navracia absorbovanú energiu späť do každého kroku. Zvršok s povrchovou úpravou UA Storm1 je vodeodpudivy, ale zároveň dobre priedušný. Zvršok z technologickej sieťoviny je extrémne ľahký a priedušný, ideálny pre maximálnu rýchlosť. Externé výstuž päty pre lepšiu stabilitu a pevnejšie uzamknutie chodidlá v správnej pozícii. Ultra odolná Vibram podrážka s Mega Grip vzorkou zaisťuje vynikajúcu trakciu na rôznych terénoch. Offset: 8 mm. Váha: 298 g. NEUTRÁLNY: Pre bežcov, ktorí potrebujú flexibilný a zároveň komfortne odpruženou obuv.
Tenisky pánske Under Armour- rezervovane
Predám nové pánske tenisky Under Armour. Veľkosť 44 US 10 cm 28. Nesadla veľkosť. Pôvodná cena 180 € Predám za 130 €. Topánky Under Armour UA Storm HOVR Machina Off Road-BLU Trailová verzia dynamickej bežecké topánky UA HOVR Machina. Podrážka je vyrobená z prvotriednej vibramové gumy poskytujúce perfektnú priľnavosť v teréne. Medzipodrážka zo špičkovej peny UA HOVR, ktorá dokonale tlmí nárazy a navracia energiu z dopadu do ďalšieho odrazu. Topánku možno spárovať s aplikáciou UA MAPMYRUN a získavať tak podrobné informácie o tvojom behu. Možno pripojiť k originálnej aplikácii UA MAPMYRUN - môžeš sledovať a analyzovať všetky bežecké metriky a zlepšovať tak svoje výkony. Technológia UA HOVR poskytuje 'pocit nulovej gravitácie' - navracia energiu vstrebávanie pri eliminácii nárazu pri došliapnutí. Kompresný sieťovina Energy Web s penovým materiálom UA HOVR navracia absorbovanú energiu späť do každého kroku. Zvršok s povrchovou úpravou UA Storm1 je vodeodpudivy, ale zároveň dobre priedušný. Zvršok z technologickej sieťoviny je extrémne ľahký a priedušný, ideálny pre maximálnu rýchlosť. Externé výstuž päty pre lepšiu stabilitu a pevnejšie uzamknutie chodidlá v správnej pozícii. Ultra odolná Vibram podrážka s Mega Grip vzorkou zaisťuje vynikajúcu trakciu na rôznych terénoch. Offset: 8 mm. Váha: 298 g. NEUTRÁLNY: Pre bežcov, ktorí potrebujú flexibilný a zároveň komfortne odpruženou obuv.
Pánske tenisky Under Armour
Predám lacno pánske tenisky Under Armour Essential - čierne, veľkosť EU 42,5 (27 cm). Stav je 100%, keďže boli iba raz obuté, ale žiaľ ma tlačia. Kľudne pošlem aj originálne foto, ale vyzerajú presne ako na obrázku. V prípade záujmu písať na mail. Pozrite aj ostatné inzeráty, v ponuke aj tričká Under Armour. Dohoda možná.