inzercia, predaj, predám, bazár

Predám koženkový ruksak, pôvodná cana 29,99

Kategória: Ostatné

Predám koženkový ruksak, pôvodná cena 28,99 nová cena 10
Predám koženkový ruksak, pôvodná cana 29,99
Podobné inzeráty
Ruksak na notebook - úplne nový
Predám úplne nový ruksak na notebook značky DormeoGo. Ruksak má pevnú konštrukciu, je šedej farby a z vnútra je tyrkysový vďaka čomu je dobre viditeľné, čo sa v ruksaku nachádza. Ruksak disponuje vo vnútri polstrovanou priehradkou na notebook a vnútorným vreckom na zips. Z vonka má ruksak tri vrecká na zips. Rozmery ruksaku: výška 35 cm, šírka 28 cm, hrúbka 10 cm. Ruksak má polstrované opraty s nastaviteľnou dĺžkou. Celková dĺžka opraty je 75 cm. Ruksak má na vrchu kovové uško pre ľahkú manipuláciu. Pôvodná cena: 35 Eur, predajná cena: 15 Eur.
Sedacia súprava Punta Cana M sivá
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Zostava z polyratanu Punta Cana M (sivý melír) s tmavosivými poťahmi Premeňte svoju záhradu na útulnú letnú obývaciu izbu – s polyratánovou sedacou súpravou Punta Cana M (sivá melír) s tmavosivými podučkami. Sada moderného záhradného nábytku vyčaruje na balkóne, terase alebo v zimnej záhrade uvoľnenú atmosféru obývacej izby. Štýlová polyratanová zostava Punta Cana M pozostáva z pohovky, taburetky a stola so sklenenou doskou. Pohodlná pohovka s operadlom do polovice výšky ponúka pohodlné sedenie pre 3 osoby. 37 cm vysokú stoličku môžete použiť ako ďalšie sedadlo alebo ako podnožku. Stolík 61 × 61 cm slúži ako úložný priestor na poháre a taniere. Je vybavená stolovou doskou z 5 mm hrubého bezpečnostného skla. Sklenený povrch je nenáročný na údržbu a ľahko sa čistí. Veľkú sedaciu súpravu uzatvárajú 4 sedáky a 3 vankúše operadla z 5 cm hrubej peny. Vankúše sú pokryté umývateľnými poťahmi zo 100% polyesteru. Polyratan – robustný, odolný voči poveternostným vplyvom, odolný voči UV žiareniu a ľahko sa udržuje Šedé melírované prútie z polyratanu je ideálnym vrchným materiálom pre záhradný nábytok. Materiál odolný proti roztrhnutiu a ťahu je mimoriadne odolný voči poveternostným vplyvom. Dážď, teplo a intenzívne UV žiarenie nemôžu prútený nábytok poškodiť. Zostavu preto môžete nechať celé leto na záhrade. Plastové vlákna nie sú pórovité a zostávajú trvalo elastické. Sú úplne odolné proti UV žiareniu a nevyblednú po rokoch. Okrem toho je starostlivosť o poly ratan veľmi jednoduchá. Dá ľahko udržiavať čistý pomocou vlhkej handričky a jemného saponátu. Oceľový rám pre dlhodobú stabilitu Polyratanové prútie je ručne tkané okolo rámu z ocele s práškovým nástrekom. Oceľová konštrukcia s viacerými výstuhami dodáva záhradnému nábytku veľa stability. Napriek tomu je nábytok veľmi ľahký. Dá sa ľahko zdvihnúť a preniesť na iné miesto. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka. Technické špecifikácie: 200168 Materiál: Úplet: polyratanové vlákna Rám: oceľ Doska stola: sklo Podložky sedadiel: penové Poťah: 100% polyester Výška sedadla: 37 cm Hrúbka podložiek: 5 cm Hrúbka sklenenej dosky: 0,5 cm Farba: Zostava: melírovaná sivá Obliečky na vankúš: tmavošedá Rozmery: Pohovka: 178 × 69 × 65 Stôl: 61 × 61 × 37 Taburet: 61 × 61 × 37 Rozsah dodávky: 1x stôl 1x sedačka 1x taburet 4 x vankúše na sedenie 3 x zadné vankúše 1 x montážny návod
Knihy z každého rožku trošku
Predám knihy, niektoré úplne nové (stoja mi v skrini) a niektoré čítane. Ja Nemčina (pôvodná cena 12€) bez CD- predám za 7€ Láska je láska 8 € (pôvodná 11€) Matovič 10 € (pôvodná 14 €) Myseľ bez hraníc 10€ (pôvodná 14 €) Úlomky ženy 5 € (pôvodná 10€) Som idealista citáty 2€ (pôvodná 4€) Plakať som si zakázala 7€ (pôvodná 12€) Ako sa zbaviť starosti 10€ (pôvodná 15€) Stále ťa milujem 7€ (pôvodná 12€) Zlom moc 7€ (pôvodná 12€) Stretni sám seba 9€ (pôvodná 14 €) Šlabikár šťastia 8€ (pôvodná 12€) Som idealista len tak 5€ (pôvodná 10€) Neverná 7€ (pôvodná 14 €) Slobodná 7€ (pôvodná 14€) Aprílové dievča 5€ (pôvodná 10€) Kamaráta nebozkávaj 7€ (pôvodná 10€) Ceny sú uvedené pri každej knihe. K cene je potrebné pripočítať 2€ poštovné. Kontaktujte ma v prípade záujmu SMS správou a na DOBIERKU neposielam.
Knihy z každého rožku trošku
Predám knihy, niektoré úplne nové (stoja mi v skrini) a niektoré čítane. Ja Nemčina (pôvodná cena 12€) bez CD- predám za 7€ Láska je láska 8 € (pôvodná 11€) Matovič 5€ (pôvodná 14 €) Myseľ bez hraníc 10€ (pôvodná 14 €) Úlomky ženy 5 € (pôvodná 10€) Som idealista citáty 2€ (pôvodná 4€) Plakať som si zakázala 7€ (pôvodná 12€) Ako sa zbaviť starosti 10€ (pôvodná 15€) Stále ťa milujem 7€ (pôvodná 12€) Zlom moc 7€ (pôvodná 12€) Stretni sám seba 9€ (pôvodná 14 €) Šlabikár šťastia 8€ (pôvodná 12€) Neverná 7€ (pôvodná 14 €) Slobodná 7€ (pôvodná 14€) Aprílové dievča 5€ (pôvodná 10€) Kamaráta nebozkávaj 7€ (pôvodná 10€) Ceny sú uvedené pri každej knihe. K cene je potrebné pripočítať 2€ poštovné. Kontaktujte ma v prípade záujmu SMS správou a na DOBIERKU neposielam.
prenájom 800m2 výrobná hala, Čaňa, iba 12km z Košíc
Ponúkam na prenájom výrobnú halu s výmerou 805m2, obec Čaňa, iba 12km z Košíc (most VSS), a približne 7km od VOLVO. Priemyselná zóna obce Čaňa, vedľa železničnej stanice, vlastná elektro-trafo stanica, plyn, obecná kanalizácia, kopaná studňa samostatný kotol pre vykurovanie. VYBAVENIE HALY: - výmera 805m2, - žeriav s nosnosťou 5 ton, - objem 4.500m3 - veľká vstupná brána na diaľkové ovládanie, - samostatný vstup, - 1.nadzemné podlažie (prízemie), - DISPOZÍCIA: vrátnica, kuchyňa, šatne, sprchy +WC a dve kancelárie. - k dispozícií cca 10 miest pre parkovanie osobných vozidiel na vlastnom uzavretom pozemku, - vjazd na pozemok aj s kamiónom, - možnosť využívať halu aj ako sklad - vykurovaná radiátormi a priemyselnými fúkarmi. CENA PRENÁJMU VÝROBNEJ HALY: 7,-Eur/m2/mesiac + energie 5.600,-Eur/mesiac + energie vlastník budovy nie je platca DPH pri podpise zmluvy sa platí 2x mesačný nájom vopred Depozit: 2.000,-Eur K hale je možné prenajať aj 2.nadzemné podlažie Administratívnej budovy, kde sa nachádzajú ďalšie kancelárske priestory (6x office + zasadačka + toalety) s výmerou cca 700m2, ktoré sa prenajímajú buď spoločne s výrobou halou alebo samostatne – cena prenájmu kancelárií je 7eur/m2/mesiac. VÝROBNÁ HALA JE V PONUKE AJ NA PREDAJ VRÁTANE KANCELÁRIÍ. Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták,
Stephen King, Jozef Karika, Marc Elsberg
Stephen King - Pod kupolou: 10€ + poštovné/osobný odber KE/Čaňa, Jozef Karika - Smršť (nová) - 12€ + poštovné/osobný odber KE/Čaňa, Marc Elsberg - Black Out: 8€ + poštovné/osobný odber KE/Čaňa Viac info: email.