inzercia, predaj, predám, bazár

Predam kozenu roztahovaciu sedacku 900€

Kategória: Sedacie súpravy

Predam kozenu sedacku roztahovaciu s kovovou konstrukciou. (Sedenie 3 +1).
Mozny odber ihned. Bratislava - Krasnany
Predam kozenu roztahovaciu sedacku 900€
Podobné inzeráty
Predám koženú rozťahovaciu súpravu
Predám zachovalú koženú sedaciu súpravu rozťahovaciu tmavohnedej farby, rozmery 300x200. Sedačku treba vyčistiť. Viem zabezpečiť aj odvoz. Pozri aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na Noro.
Predám koženú rozťahovaciu rohovú sedačku s taburetkou
Predám staršiu koženú rozkladaciu sedačku aj s taburetkou. Je veľmi pohodlná. Koža je miestami mierne opotrebovaná. Sedačku máme na chalupe pri Píle (medzi Lučencom a Detvou) Tretie foto (záber taburetky) zodpovedá skutočnej farbe. V prípade záujmu predám aj kožušiny (5 kusov), ktoré sú na sedačke. Kus za 4€.
Predam rohovu roztahovaciu sedacku
Predam rohovu roztahovaciu sedacku, material micro plys, oranzovej farby, v perfektnom stave, ako nova, dovod predaja, stahovanie. Sedacka je z dovozu, kvalitativne je velmi dobre spracovana, vhodna na denne spanie, treba vidiet. Ma cca dva roky, cena novej 690€, teraz 350€, dohoda. Inzerat plati do vymazania.
Predám rozťahovaciu sedačku
Predám rozťahovaciu sedačku v zachovaľom stave, cena 40 € . V prípade potreby zabezpečím dopravu.
Predám rozťahovaciu sedačku
Predám rozťahovaciu sedačku v tvare L . Nájdu sa mierne známky používania ale nijak to nebráni k používaniu. Dôvod predaja je kúpa novej .Cena 80€.
predám roztahovaciu sedačku z ikei
Predám roztahovaciu sedačku z ikei ,3roky používaná v pracovní vhodná na príležitostne spanie priateľky poťah menší odkladací priestor.Pôvodná cena 360€ teraz 100€ .Bez poškodenia .