inzercia, predaj, predám, bazár

Predám koženú tašku na notebook zn. MICHAEL KORS

Kategória: Doplnky

Predám málo nosenú originál tmavo hnedú koženú tašku na notebook zn. MICHAEL KORS, žiadny fake za 30 eur. Do koženej tašky sa zmestí notebook o rozmere 36,50 cm x 24,5 cm. Na dobierku neposielam. Preferujem osobný odber alebo zaslanie zásielky cez Slovenskú poštu po pripísaní platby na môj účet.
Predám koženú tašku na notebook zn. MICHAEL KORS
Podobné inzeráty
Predám koženú tašku na notebook zn. MICHAEL KORS
Predám málo nosenú originál tmavo hnedú koženú tašku na notebook zn. MICHAEL KORS, žiadny fake za 40 eur. Do koženej tašky sa zmestí notebook o rozmere 36,50 cm x 24,5 cm. Na dobierku neposielam. Preferujem osobný odber alebo zaslanie zásielky cez Slovenskú poštu po pripísaní platby na môj účet.
Kabelka Michael Kors
Predam kozenu kabelku Michael Kors, uz samozrejme znaky pouzivania, ale stale ok, original
Michael Kors peňaženka
Predám Michael Kors koženú peňaženku. Nepoužívaná - pre mňa nepraktická.
Peňaženka Michael Kors ORIGINÁL
Predám dámsku ČISTO NOVÚ, NEPOUŽÍVANU koženú peňaženku značky Michael Kors. Je bledoružovej farby na zipsové zapínanie. Má množstvo priestoru na karty a doklady, vrecko na drobné a priehradku na bankovky. Takisto ma rúčku na nosenie. Pôvodná cena bola 129€.
Michael Kors hnedá kožená peňaženka
Predám Michael Kors originál koženú peňaženku na karty aj mince, používaná , ale v top stave. Veľa priečinkov, zlatý nápis aj zips.
Praktická taštička Michael Kors - Hadí vzor
Ponúkam na predaj dámsku praktickú malú tašku zn. Michael Kors. Viacúčelové využitie: na uloženie dokladov alebo vernostných kartičiek, ako puzdro na telefón, do kabelky na uloženie drobností, na uloženie kozmetiky. Hadí vzor - phyton. Hore zapínanie na zips. Rozmery :21cm x 13cm. Nové, nepoužívane. Vhodné tiež ako krásny darček. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa príp Ďakujem že rešpektujete moje podmienky predaja :)