inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kuchynu

Kategória: Jedálenské kúty

Predám
Predám  kuchynu
Podobné inzeráty
Stôl
Predám zachovalý kuchynský stôl máme menšiu kuchyňu nepasuju rozmery.D 150 š 90 v 76
Jedálenský stôl RAUL | chrómové nohy
Originálny jedálenský stôl RAUL je nie len praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočným dizajnom. Podrobný popis Originálny jedálenský stôl RAUL je nielen praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočný svojím dizajnom. Jednoduchá konštrukcia je z pevnej chrómovanej ocele so stolovou doskou zo skla. Ak chcete oživiť a dizajnovo dotvoriť svoju kuchyňu či jedáleň - stôl RAUL je určite tou správnou voľbou. Materiál: sklo, chrómovaná oceľ Rozmery (øxV): 100 x 73 cm Farebné prevedenie: priehľadná / strieborná Skladom! Odoslanie na vašu adresu ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné!
Jedálenský stôl ANTHONY
Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nie len praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočným dizajnom. Podrobný popis Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nielen praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočný svojím dizajnom. Jednoduchá konštrukcia je z lakovanej ocele v čiernej farbe, stolová doska je zo skla. Ak chcete oživiť a dizajnovo dotvoriť svoju kuchyňu či jedáleň - stôl ANTHONY je určite tou správnou voľbou. Materiál: sklo, lakovaná oceľ Rozmery (ŠxHxV): 140 x 80 x 75 cm Farebné prevedenie: čierna Skladom! Odoslanie na Vašu adresu ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné!
Kuchynský stôl
Dobrý deň, nedaruje niekto kuchynský stôl hoci aký aj okrúhly chcem to pre babku nemôže si dovoliť kúpiť stôl ma veľmi nízky dôchodok vopred ďakujem každému najlepšie by bolo s okresu Humenné alebo Snina poprípade aj Vranov nad Topľou najlepšie taký menší ma malu kuchynu
Jedálenský stôl RAUL | chrómové nohy
Originálny jedálenský stôl RAUL je nie len praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočným dizajnom. Podrobný popis Originálny jedálenský stôl RAUL je nielen praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočný svojím dizajnom. Jednoduchá konštrukcia je z pevnej chrómovanej ocele so stolovou doskou zo skla. Ak chcete oživiť a dizajnovo dotvoriť svoju kuchyňu či jedáleň - stôl RAUL je určite tou správnou voľbou. Materiál: sklo, chrómovaná oceľ Rozmery (øxV): 100 x 73 cm Farebné prevedenie: priehľadná / strieborná Skladom! Odoslanie na vašu adresu ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Jedálenský stôl ANTHONY
Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nie len praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočným dizajnom. Podrobný popis Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nielen praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočný svojím dizajnom. Jednoduchá konštrukcia je z lakovanej ocele v čiernej farbe, stolová doska je zo skla. Ak chcete oživiť a dizajnovo dotvoriť svoju kuchyňu či jedáleň - stôl ANTHONY je určite tou správnou voľbou. Materiál: sklo, lakovaná oceľ Rozmery (ŠxHxV): 140 x 80 x 75 cm Farebné prevedenie: čierna Skladom! Odoslanie na Vašu adresu ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.