inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kufrík s bižutériou

Kategória: Rybolov

rôzne karabinky, háčiky, chemické svetlo, meter, uvoľňovač háčikov, krabička, všetko nové zabalené.
kufrík + krmítka používané
Cena za všetko 14 + poštovné cca 3,50
pošlem na dobierku


ďalši inzerát s bižutériou:
Predám kufrík s bižutériou
Podobné inzeráty
Rybárska výbava
Predám rybársku výbavu: 2x feeder udica značky cresta solith 3.9M 200g,1x privlacova udica mitchel, púzdro na udice, rybárska taška, plastový kufrík s rybarskou bižutériou, 2x signalizator, podberak a sieťka na úlovky všetko ako je na fotkách cena je pevná najlepšie osobný odber viac info tel.
Predám výbavu
Nástrahy na kapra boiles,kukurica dipp 50€ Zelený kufrík komplet 50€ Stojan na kapra 15€ Ciernocerveny kufrík s príslušenstvom 50€ Udice na kapra Shakespeare+navyjaky 120€ Privlacova Udica s navyjakom 40€ Stolička 20€ Čln komplet 15€ Privlacova sada +kufrík 45€ Podberaky 5€/ks Sieť veľká 10€ Sieť mala 5€
Predám veci na dravce
dvojháčiky rôzne veľkosti 2,4,8 trojháčiky uvoľnovač tlamy háky na uchovávanie úlovku Cena za všetko 10 + poštovné cca 3,50 pošlem na dobierku ďalši inzerát s bižutériou:
Predám kaprárske doplnky
Všetko nové, zabalené. Ako na fotke. Cena za všetko 14 + poštovné cca 3,50 pošlem na dobierku ďalší inzerát s bižutériou:
Predám kaprársku bižutériu
Všetko nové ako na fotke. Cena za všetko 18 + poštovné cca 3,50 pošlem na dobierku ďalši inzerát s bižutériou:
Taška Dam
Predám túto tašku na prívlač ja som v nej mal bižutériu. Nebola používaná slúžila len na odkladanie. Predávam spolu s bižutériou. Olovka, lanká, dvoj a troj halky plavaky šnúry lanká a pod. Cena spolu za všetko.