inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kulmu ETA

Kategória: Fény, Kulmy

Predám nepoužívanú kulmu ETA. Kulma je v kombinácii s fénom, má 6 ľahko vymeniteľných nádstavcov, 2 rýchlosti fúkania, tlačítko pre rýchle ochladenie vzduchu, funkciu ionizácie, cestovné puzdro. Cena 13€ + dobierka.
Predám kulmu ETA
Podobné inzeráty
Predám kulmu ETA Charlotte 3322 90000
Predám nepoužívanú kulmu ETA Charlotte 3322 90000. Kulma je v kombinácii s fénom, má 6 ľahko vymeniteľných nádstavcov, 2 rýchlosti fúkania, tlačítko pre rýchle ochladenie vzduchu, funkciu ionizácie, cestovné puzdro. Cena 18€ + dobierka.
Kulma na vlasy Fenité Eta
Predám novú kulmu na vlasy značky Eta s možnosťou nastavenia teploty od 130 do 210 stupňov. Súčasťou balenia je aj taštička na kulmu. Prikladám aj účtenku, kulma je v záruke kupovaná iba nedávno 11.11.2022. Cena 18 eur, nižšia ako pôvodná.
Predám automatickú kulmu Babyliss curl secret
Predám automatickú kulmu Babyliss fashion curl secret C903E. Bola pouzivana cca 2-3x, vzhladom nato ze som dostala novu kulmu, tuto by som chcela posunut dalej.
Teplovzdušná kulma ETA 0321
Predám teplovzdušnú kulmu ETA 0321 s ktorou je možné si vlasy aj vysušiť a to vďaka 2 rýchlostiam prúdenia a teploty vzduchu. Kulma má praktický tvar aj desing, jednoduché ovládanie a ľahkú údržbu. V príslušenstve 1 kefa. Len meil, t.č. je vymyslené
ETA automatická kulma
Predam ETA kulmu , povodna cena 72€ teta 49€. Kulma je super , nepoužívaná , kupovaná minuly rok na Vianoce. Ešte v záruke.
Kulma na vlasy ETA
Predám novu kulmu na vlasy ETA. Vôbec nie je používaná. V prípade záujmu ma kontaktujte.