inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kvalitnú predsieň, výborný stav

Kategória: Ostatný nábytok

Predám predsieň, v kvalitnom prevedení. Predsieň je vo výbornom stave. Farba: Korpus v dekorovanom dube – spodný rám a nohy v prírodnom dube.
Jediná vada je malý fľak v prvom šuplíku (viď posledná foto), ostatné bez jediného škrabanca.

Skriňa:
hĺbka s dvierkami – 50cm, výška s nožičkami 190,3cm a šírka 55cm. Vo vnútri je polica a tyč na zavesenie.

Lavica na sedenie:
Odolná a pohodlne čalúnená lavica je vyrobená v Nemecku a vyznačuje sa nárazuvzdornými plastovými hranami a kvalitný, snímateľný a prateľný poťah odoláva najmenej 20 000 testom oderu.

Materiál: Korpus, dvierka a police potiahnuté melamínovým dreveným materiálom vrchná časť – Nohy a spodný rám z masívneho dreva dub – Poťah 100 % polyester.
Výška a matracom a nožičkami - 52,5cm, výška len skrinka bez nožičiek a matraca – 32cm, dĺžka - 84 cm a hĺbka s dvierkami 38cm.

Vysoká skrinka so zásuvkami:
Výška s nožičkami - 111,4cm (bez nožičiek 97,8cm), dĺžka 120,5cm a hĺbka s dvierkami 38 cm. Výška zásuvky – 19,2 cm.

Osobný odber Bernolákovo.
Prosím, len vážny záujem.
Predám kvalitnú predsieň, výborný stav
Podobné inzeráty
Predsieň, kvalitné prevedenie, top stav
Predám predsieň, v kvalitnom prevedení. Predsieň je vo výbornom stave. Jediná vada je malý fľak v prvom šuplíku (viď posledná foto), ostatné bez jediného škrabanca. Skriňa: hĺbka s dvierkami – 50cm, výška s nožičkami 190,3cm a šírka 55cm. Vo vnútri je polica a tyč na zavesenie. Lavica na sedenie: Výška a matracom a nožičkami - 52,5cm, výška len skrinka bez nožičiek a matraca – 32cm, dĺžka - 84 cm a hĺbka s dvierkami 38cm. Vysoká skrinka so zásuvkami: Výška s nožičkami - 111,4cm (bez nožičiek 97,8cm), dĺžka 120,5cm a hĺbka s dvierkami 38 cm. Výška zásuvky – 19,2 cm. Osobný odber Bernolákovo. Prosím, len vážny záujem.
Vešiaková stena / Predsieň
Predám predsieň Porto. Potrebné doštelovať 2 pánty na dvierkach botníka a vymeniť jeden háčik. Rozmery: Kliknutím na meno pozri ďalšie inzeráty.
Vešiaková stena / Predsieň
Predám predsieň Porto. Potrebné doštelovať pánty na dvierkach botníka a vymeniť 2 háčiky. Rozmery: Kliknutím na meno pozri ďalšie inzeráty.
Predsien
Predam tuto retro predsien so zrkadlom. Stav pekny, zachovaly. Rozmery cca. 170 cm x 80 cm. Cenu ponuknite.
Predám kvalitnú skrinku vhodnú na Akvarium
Predám kvalitnú skrinku vhodnú na Akvárium, kedže má po bokoch spravené výrezy na hadice, prípadne techniku..Skrinka je vyrobená stolárom na mieru výška 90, šírka 80 a hĺbka 50 cm. Má odsúvateľné dvierka bez úchytu na koľajnicu, velmi jednoduchá manipulácia, obe strany sa dajú využiť podľa potreby s policou, na jednú aj druhú stranu. Košice alebo okolie, vlastný odvoz, pomôžem naložiť. :) CENA 80 EUR (pripadne spustim z ceny pri vlastnom odvoze) Skrinka je vyrobená z masívnejšieho dreva, žiadne lacné drevotriesky. Je veľmi stabilná bezpečná a vhodná na Akvárium :)
PREDÁM kvalitnú dievčenskú detskú izbu PLANET
PREDÁM kvalitnú dievčenskú detskú izbu PLANET od výrobcu ALPLES, používanú 3 roky, vo výbornom stave. Obsahuje vyvýšenú posteľ so schodíkmi a zábradlím (bez matraca), skrinky pod celú posteľ, rohovú šatníkovú skriňu s priloženou presklenou policovou skriňou, 2 skrinky na stenu alebo na podlahu – viď foto. Cena novej zostavy 1.650 eur. Teraz 250 eur - alebo navrhnite cenu. Dohoda istá. Viem aj doviesť do 30 km od Prešova grátis.