inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kvety na dreve z prírodných materiálov, 38 x 21 cm

Kategória: Doplnky

Predám dekoráciu z prírodných materiálov (drevo, kameň, špagát, škrupiny z orechov). Vhodná do bytu alebo domu. Veľkosť 38 x 21 cm. Dobierka je možná ale preferujem osobný odber.
Predám kvety na dreve z prírodných materiálov, 38 x 21 cm
Podobné inzeráty
Predám kvety na dreve z prírodných materiálov, 24 x 23 cm
Predám dekoráciu z prírodných materiálov (drevo, kameň, špagát, škrupiny z orechov). Vhodná do bytu alebo domu. Veľkosť 24 x 23 cm. Dobierka je možná ale preferujem osobný odber.
Predám kvety na dreve z prírodných materiálov, 27 x 20 cm
Predám dekoráciu z prírodných materiálov (drevo, kameň, špagát, škrupiny z orechov). Vhodná do bytu alebo domu. Veľkosť 27 x 20 cm. Dobierka je možná ale preferujem osobný odber.
epoxidove hodiny kvety
predam epoxidove nastene hodiny zaliate susene kvety v epoxide vysoky lesk priemer hodin 30cm s bielim podkladom strojcek schovany v dreve z orechoveho dreva strojcek tichy namisto cisiel 3-6-9-12 su stvorlistky piste na majkelp@ osobny odber Partizanske alebo postou cislo vymyslene
Obrazy na dreve Marvel Comics
Predam Marvel obrazy na dreve od znacky Pyramid International. Po prestahovani sa mi nehodia do domu, su v bezchybnom stave, kupovane na , uz sa tam nedaju zohnat. Iron Man, Hulk, Spiderman, Doctor Strange, Deadpool, Captain America, Thor. Osobny odber v Rajke, po dohode vyzdvihnutie v BA vo vybrane dni. Cena 25€ za kus Pozri aj moje dalsie inzeraty. See less
Obraz - malba na dreve
Predam obraz malovany na dreve.Povodna cena 146 eur. Len osobny odber v Bratislave. Vhodny do vacsich priestorov.
Doplnky.
Predám kovový svietnik dl 40cm 20€, drevený popolník 5€, sklenený pohár /váza/ v.60cm 10€,stropné svietidlo na dreve priemer 33cm 10€,obraz na dreve 30x80cm 10€,prútené košíčky 2€ kus, náhradné kryty 3€kus, brúsená zelená vázy v.26cm 20€,sklenená váza v.30cm 15€.