inzercia, predaj, predám, bazár

Predam ladičku NUX

Kategória: Strunové nástroje

predam gitarovu ladičku NUX
Predam ladičku NUX
Podobné inzeráty
Predam pedal - Nux Solid Studio
Predam pedal - Nux Solid Studio. Gitarovy efekt prinaša simulaciu gitarovych reproduktorov, zosilňovačov, mikrofonov s nastavenim pozicie a 3 elektronkami. Stav je ako novy, hral som doma max 5 krat. Viacej informacie mozte si precitat na stranke: Cena je 99 euro + postove naklady. Preferujem osobny odber v Ziline, ale mozem poslat na dobierku.
Predám kombo Nux Mighty 30 SE
Predám gitarový aparát Nux Mighty 30 SE spolu s nožným ovládačom. Pedálom môžete buď prepnút 16 naprogramovaných zvukových kombinácií (po 4 v štyroch bankách), alebo môžete manuálne zapínať jednotlivé efekty: drive, solo, delay/reverb a SFX (chorus, flanger, phaser, tremolo). Toto modelingové kombo má výkon 30 W. Je osadené 10" reproduktorom. Cena 120€ je spolu s pedalom. Podrobné informácie:
Predám kombo Nux Mighty 30 SE
Predám gitarový aparát Nux Mighty 30 SE spolu s nožným ovládačom. Pedálom môžete buď prepnút 16 naprogramovaných zvukových kombinácií (po 4 v štyroch bankách), alebo môžete manuálne zapínať jednotlivé efekty: drive, solo, delay/reverb a SFX (chorus, flanger, phaser, tremolo). Toto modelingové kombo má výkon 30 W. Je osadené 10" reproduktorom. Cena je spolu s pedalom. Podrobné informácie:
Elektrická gitara cort cr100 + kombo nux  8se
Predám elektrickú gitaru cort cr100 aj s kombom nux mighty 8se. Gitara aj kombo majú asi 4 roky, no sú takmer nepoužívané. Na gitare som hral asi pol roka(aj to sporadicky), kvôli nedostatku času som to musel zabaliť. Nechcem aby mi na ňu doma len sadal prach a tak dúfam, že niekomu poslúži. Špecifikácie: gitara kombo:
Gitara Yamaha c40
Predám klasicku gitaru C40 s nylonovými strunami, štandardná veľkosť 4/4. Gitara je veľmi malo používaná bez nejakých poškodení. Pridávam ladičku, ešte zabalenú a ani raz nepoužitu. Vhodná pre začiatočníka a mierne pokročilého. Plne zodpovedá nárokom a požiadavkám, ktoré sú kladené na nástroj pre žiakov v ZUŠ a mierne pokročilých samoukov. Cena za gitaru 75€ Cena za ladicku 7€ Cena spolu za gitaru aj ladicku je 80€ Pravdaže dohode na cene sa nebránim.
Predam Git. Efekt Krabicku NUX BOOST
Predam Git. Krabicku Efekt NUX Boost Lacerate , 2mody prepinatelne, Vhodne aj do predu zosilovaca aj do Ef. slucky. cena 35eur, Peter