inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lampu a malú lampu

Kategória: Ostatné

Predám medennu lampu plne funkčnú ručne vyrabanu s malou lampickou.sklicko ne jednej je prasknuté treba si vyrezať nové.
Predám lampu a malú lampu
Podobné inzeráty
Stomatologická súprava Chiromega
Ponúkame na predaj stomatologickú súpravu značky Chiromega. Súprava má poškodenú lampu, ale kreslo je kompletne funkčné. Súprava bola používaná 8 rokov. Doktorský panel obsahuje: 2x mikromotor, výstup na turbínu, ultrazvuk a sprej voda/vzduch. Panel pre asistentku obsahuje: malú a veľkú odsávačku, polymerizačnú lampu a sprej voda/vzduch. V prípade záujmu radi doplníme ďalšie informácie.
Stolná lampa, lampa na stenu, reflektor, hodiny
Predám lampu do detskej izby za 5€ bez poštovného, vrchná guľa je z umelej nerozbitnej hmoty (grátis druhá žiarovka). Predám lampu na stenu alebo strop: sklenená guľa s kompletnou objímkou za 5€ bez poštovného. Predám nabíjací reflektor na 220V, vpredu biele a vzadu žlté svetlo za 3€ bez poštovného. Predám dotykovú tachmi lampu na baterky za 3€ bez poštovného. Predám hodiny na stenu, ručná výroba-servítková technika, spolu s novým hodinovým strojčekom (+1 strojček grátis), za 5€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar zasielam až po zaplatení ceny s poštovným vopred na účet).
predám stavebnú lampu a iné...
Predám stavebnú lampu a iné... Vypratávam a predám priemyselnú lampu vhodnú na stavbu, alebo retro doplnok, a iné rôzne prebytočné veci. Možná výmena za vojenské veci do r. 1945, odznaky, medaile, opasky, prilby, bodáky, uniformy a podobne. Prípadne vymením za Jawa 20 Pionier, Jawa 23 Mustang a pod.
predám stavebnú lampu a iné...
Predám stavebnú lampu a iné... Vypratávam a predám priemyselnú lampu vhodnú na stavbu, alebo retro doplnok, a iné rôzne prebytočné veci. Možná výmena za vojenské veci do r. 1945, odznaky, medaile, opasky, prilby, bodáky, uniformy a podobne. Prípadne vymením za Jawa 20 Pionier, Jawa 23 Mustang a pod. Pozri aj ostatné inzeráty...
Predám Akváriový externý filter EHEIM Classic 600 + UV Lampu
Predám Akváriový externý filter EHEIM Classic 600 + UV Lampu 9W Filter: Filter do akvária-externý Bez filtračných hmôt, tie musíte dokúpiť samostatne: TU (otvorí sa kliknutím na tento odkaz) - vysoko kvalitný externý (vonkajší) akváriový filter, obsahuje všetky kvalitné aspekty čo by mal filter mať - nízka poruchovosť, jednoduchá inštalácia, vysoká kvalita, nemecké spracovanie - taktiež je zaručený veľmi tichý chod filtra aj napriek nízkej spotreby energie - filtre tejto rady obsahujú kvalitný rotor (vrtuľku) s keramickou oskou - nízka šanca pretečenia vďaka kvalitnému tesniacemu krúžku vo filtračnej hlave - filter dodávame s komplet príslušenstvom, okrem filtračných hmôt (prívodné potrubia, hadice, lišty, inštalačné príslušenstvo) - vhodné pre sladkovodné i morské akvária Parametre: Pre akvária s objemom vody: 180-600 litrov Výška filtra: 400 mm Priemer filtra: 205 mm Výkon čerpadla: 1000 litrov za hodinu (množstvo prečerpanej a prefiltrovanej vody za hodinu) Výtlak (výška do akej filter dokáže vytlačiť vodu): 2,3 m Príkon (spotreba energie): 20 Wattov Objem filtra: 6,6 l Objem filtračných hmôt: 6 litrov Vhodné pre sladkovodné i morské použitie, ale nevhodné pre použitie pod holým nebom. UV Lampa: Uv lampa je vhodná na čistenie vody v akvárijných nádržiach aj vo vonkajších jazierkach ( v zime chránte UV lampu pred mrazom ). Voda je nasávaná sacím filtrom alebo čerpadlom, ktoré musí byť umiestnené pred UV lampou. Voda je čistená pomocou krátkovlnného ultrafialového žiarenia typu C (UV-C). Toto UV-C žiarenie spoľahlivo zabraňuje množeniu pre ryby nebezpečných jednobunečných mikroorganizmov ( rôznych druhov baktérií, plesní, vírusov a rias ). UV žiarič likviduje iba mikroorganizmi, ktoré prejdu okolo žiariča, užitočné kolónie nitrifikačných baktérií, žijúcich hlavne vo filtroch, na dne nádrží, na rastlinách a kameňoch zostávajú nepoškodené. Toto je hlavná výhoda UV lampy oproti liečbe liečivami alebo ozonizatormi, ktoré ich zlikvidujú. UV lampa pre akvária maximálny tlak: 3 bar dĺžka: 300 mm príkon/výkon UV-C: 9 W/2,4 W UV-C po 5000 hod .: 85 % doporučený prietok: 1 500 l/h životnosť UV žiariče cca 8 000 hod.
Lampy, ..
Predám zachovalú stojanovú celokovovú lampu, kov je zárukou dlhé životnosti a vysoké odolnosti 30€, lampu s bielim tienidlom 15€, lampu bez tienidla 10€, s bielim tienidlom 10€.